Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 12-21-2009, 06:15 PM   #1
tepeciks
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 17
tepeciks is on a distinguished road
Wink tercüme lütfen

arkadaşlar bu yazıyı tercüme edebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen.bana mesaj olarak atınız
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg işaretler 35.jpg (102,2 KB (Kilobyte), 106x kez indirilmiştir)
tepeciks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Facebook'ta Paylaş

Alt 12-23-2009, 03:17 PM   #2
DAYI
Tecrübeli Üye

DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 593019
DAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond repute

selamünaleyküm dostlar murat usta yazıyı görmedi galiba

Alt 12-24-2009, 05:33 PM   #3
tepeciks
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 17
tepeciks is on a distinguished road

ustalar ilginize teşekkür ederim ama tam tercüme gerekiyor lütfen yardımlarınızı bekliyorum.bu yazılar 2 mermer talette yazılı olup 6 metre toprağın altından çıktı.
tepeciks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-24-2009, 11:17 PM   #4
Gaziosmanpaşa
Moderator

Gaziosmanpaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 313017
Gaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond repute

http://translate.google.com/#
bu siteyi denedinizmi tercume etmek icin belki isinize yarar
Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var,
Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin.
Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var”
Gaziosmanpaşa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-29-2009, 09:13 PM   #5
RaNDoM21
Tecrübeli Üye

RaNDoM21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 168016
RaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond reputeRaNDoM21 has a reputation beyond repute

s.a arkadaşlar.....bu yazının çıktığı yerde eski bir çeşme olması gerekiyor....3 emare istiyorum...birincisini vermişsin....ikincisi çeşmemi istiyorum...üçüncüsünüde sen söyle...

Alt 01-12-2010, 08:26 AM   #6
sonadım
Guest

Question

Alıntı:
Gaziosmanpaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
http://translate.google.com/#
bu siteyi denedinizmi tercume etmek icin belki isinize yarar
pilevneli gaziosman paşa ustam tercüme etmiyorki orası .kendine faydası yok zaten .saatlerce bekle hiç bir cevap yok ....

Alt 01-13-2010, 01:39 PM   #7
arkeolog
Üye

Tecrübe Puanı: 2016
arkeolog has a reputation beyond reputearkeolog has a reputation beyond reputearkeolog has a reputation beyond reputearkeolog has a reputation beyond reputearkeolog has a reputation beyond reputearkeolog has a reputation beyond reputearkeolog has a reputation beyond reputearkeolog has a reputation beyond reputearkeolog has a reputation beyond reputearkeolog has a reputation beyond reputearkeolog has a reputation beyond repute

kardeş bahsedilen yazıda iki aşığın hitabesi adam çok sevmişki bunu yazıyla öldükten sonra bile ebediyet abidesi olarak kalmış bulduğun yerde bunların mezarı olabilir eğer taşlar başka bir yerden gelmediyse
arkeolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-22-2010, 03:59 AM   #8
azimet60
Guest

ama askerden bahsetmiş ve şehir ken ismini yazmış savaştan bahsetmiş yazının sonundada bizimle olsun tanrı dionisos demiş.bence o bir anıt kitabe

Alt 02-22-2010, 08:33 PM   #9
Gaziosmanpaşa
Moderator

Gaziosmanpaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 313017
Gaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond reputeGaziosmanpaşa has a reputation beyond repute

niye faydsi olasin ben bi cok defa kullandim gayette ise yariyor
Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var,
Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin.
Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var”
Gaziosmanpaşa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-23-2010, 02:48 AM   #10
meçhul
Tecrübeli Üye

meçhul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 134017
meçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond repute

tabletin kendi de bir deger onu degerlendir.kaybetme emi s.a.
meçhul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok