|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#2 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. adyı icmekan burası buranın bahcesi varmıdır arastırmak gerekir eski düzende duruyormu acaba hangi amacla yapılmıs süsleme olma ihtimalide var ...
geyiğin kafasının üzeri üzüm salkımı asmada asamda yukarı kaldırılır cardaga kurulur bahcede evin duvarına asılmıs bir asma dersek ona göre bakmamız gerekir geyiğin kafa üstü ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ustam çok Güzel Bir Yer Ve çok Ustaca Bir Figür Ama Buna Ne Kadar Yorum Yapilir Oda Tartişilir Doğrusu.benden Sadece Emeğine Sağlik Ev Içine Hiç Yorumda Bulunmamiştim.ama Hiranin Sari Işaretle çembere Aldiği Yer Dikkate Alinacak Bir Yer Alti Odasini Söylüyor Sanirim çok Anlamsiz Yapilmiş çünkü O Odayi Bulmakta Senin Ustaliğina Kalmiş Derim.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm kandela teşekkür ederim ilgilenmen bile yeterli sağol dostum...saygılarDAYI
|
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 337017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selam abi geyiğin baktığı yerdeki şöminenin altı oda girişi odada 3 basamaklı merdivenle inilir dışınıda yazayımmı abi
abi kusura bakma dayanamadım yorum yazdım bu ara işler yoğun gece girebiliyorum saygılarımla iyi bayramlar hepinizi özledim görüşmek ümidiyle
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
selamüanaleyküm dostlar ben bu işaretçinin zekasına hayranım inanın bir sene önce görmüştü bu resmi ve dışarsı dediği yerleri
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm dostlar yeni gelen arkadaşların dikkatine
|
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 47017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Geyiğin kalçasında bulunan üçgen bir mahzen işaret ediyor.Üzüm salkımının sapındaki boğumlar yada salkım sayısı ise işaretçi ustamın dediğinden anlıyoruz ki üç basakla bu mahzene iniyoruz.Şömineyi ise salkımın bağlı olduğu yemek kabından anlıyoruz sanırım(Yemek nerde pişer sorusuna cevaben)
![]() ![]() Konu osmanlı tarafından (01-29-2009 Saat 02:49 PM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Üye
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sevgili dayı emeğinee sağlık ama kızmasan sadece figür diyorum ve eski evlerin çoğunda butur işaretler oldukça mevcut bu da onlardan birisi..
emeğine ve yüreğine sağlık saaygılar agadn
![]() |
#10 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
abi çok güzel bir ermeni evi
alınmadı ise görüşelim ![]()
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|