![]() |
#1 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us haçın yanındaki kare insan suliyetimi yoksa benmi yalnış görüyorum acaba |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
![]()
tamam istihkam terazi gibi düşünelimde ne anlam çıkarabiliriz bu terazi den ??? dolumu boşmu bu işaret ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
![]()
elbettekı bos degıl
sahane kaya mezarların var ısaretledıgım yerlere bak hac ısaretını bı terazı gıbı dusun resme gore sol tarafa meyıl vermıs. bu da destek mahıyetındedır. etrafını da cekseysın cok daha genıs ıfadeler alabılırdın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us karşıları bu resimler ama birşey çıkacagını sanmıyorum ama neyse |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
![]()
bırde çevrede kayda değer nerde ne var onlardan bahset.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]()
hac bir dere yatagında gördüğünüz gibi sadece resme bakıldıgı bigi sag tarafında ileride bir magara var önünde su akan bir dere var başkada birşeye rastlamadım şimdilik bilgilerim bu kadar benim merak ettiğim haçın anlamı nedir neyi ifade eder karşısında yada etrafında ne gibi işaretler olması muhtemeldir
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
![]()
kardes:
haç h.z ısayı tasvır eder hrıstıyanlıgın semboludur h.z ısanın carmıha gerılısının resmıdır. dolayısıyla dınsel bır motıftır bılırsın. hac yerıne ve konumuna gore degısık anlamlara gelır konu genıs sızınkısını ele alalım demıstık ısaret cevreyle bır butundur cevrenın gızemı ısaretle ısaretın gızemı cevreyle alakalıdır bu ıkı ıkı dorttur. sızın ısartınızde derkı: senı kutsadım bırdın dort oldun demek ıstıyor. 1 yanındakı adam. 4 ıse hacın kolları arasında kalan karesel bosluklar bunların her bırısı bır mezar verıyor. hacı ınsan olarak degerlendır demıstım hacın ayaklarının altında ıkı centık var oyle ıse kendını onun yerıne koy o cerceveden baktıgında o ıkı kaya kapamyı gorursun omuzlarının ustunde ıkı karesel alan yıne sana gore ust sevıyelerde gırıslerın oldugunu resme gore haçın sol kanadındakı egım o tarafa meyletmekte yıne bu sol kısım destek anlamı tasır bu destek tanrının sıfresel olarak kayanın destegıdır resme gore hacın sag kanadı uzagı temsıl etmekte bu da o acıla magaradır. saygılar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
![]()
bilgin için teşekkür ederim istikham
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|