|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2011
Tecrübe Puanı: 23014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Facede yayınlanan resimlerden taşın ki bence mezar taşı ön ve arka fotografları ekledim yorumlarınızı alabilirmiyim
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Birde üstünü çekseydin ne güzel olurdu.ama demekki üstünde kayda değer bişey yoktu diyede düşünüyorum yoksa çekerdin .taşın tamamı topraktan çıkmış gibi görünüyor.eğer öyleyse biraz daha devam edin derim . Nereye kadar derseniz bişeyler elde edene kadar.çünkü herhangi bir ölçü yok
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2011
Tecrübe Puanı: 77015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
heyelanın altında kalmış gibi her taraf dolgu toprak . ne olduğunu anlamak için geniş çaplı arkeolojik kazı gerekli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2011
Tecrübe Puanı: 23014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
teşekkürler ustalarım bu facedeki sayfamızda yayınlanmıştı konuyu ben buraya taşıdım aynı kanıdayım
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sağolasın usta allah razı olsun
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|