|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 12 ![]() |
![]()
kapali odami ustalarim
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]()
olabilir kardeş o 3 taşı aç derim ben ama dikkat et.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 1012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kardeş burası zirveye yakın bir yer bana kalırsa sadece taş yığını kapalı oda yada mahsenin işareti olmalı önce işareti bul
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2012
Tecrübe Puanı: 108014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Burada kapalı oda olabileceğine dair her hangi bir işaret mevcutmu bu kanıya neren vardınız biraz açıklarmısınız . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 108014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu alttaki çizdfiğim yerleri iyi bak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]()
sa öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim burası birdere yatagının zirvesinde kalan biyer ve bu mühitte ermeniler de yaşamiş bizim oralarda kaya mezarları odalar höyükler vs fazlasıyla var burayı ilk ben buldum ama çalışma yapamadım sadece resimledim bide karanlık olan resimde 2 tane kafa var dikkatinizi çektimi bilmem..bazıları çok güzel diyo çalılık olan yerin buranın girisi oldugunu sözleyen bile var bende şaşırdım neyapacagımı
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|