|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 168016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
mükemmel ötesi bir işcilikle yapılmıs zamana yıllardır meydan okumus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
boylesı paylasımda ve ılklerde random kardesımızın uzerıne yoktur.
oldukca bereketlı bır arazıde yasamakta olup cokta nasıplı maasallah. HAYIRLI NASIPLER PASAM !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. emeğine sağlık random gercekten güzel bir örnek...
acaba bu kimin anısına yapımıstır vede mezarıda acılmısmıdır ...
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evet fatih usta gerçekten mükemmel ve ilk
![]() |
#6 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.a
Bu biraz photoshop gibi duruyor.Ama yinede geüzel bir görüntü eline sağlık. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben goremiyuorum
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
cok guzel
eline saglik
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 15016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
slm. Ustam türkiyedemi yoksa başka ülkedemidir bu resim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 6017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|