|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
uetalar yorumlarınız
Konu mol tarafından (02-22-2009 Saat 01:37 AM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a ...cevresinde yakınında dikce bir yamaç bir sırt varmı? varsa orda yerlesim yerimezar varmı ? daha geniş çaplı fotrafa ihtiyac var.ama muhtemelen bir sırtı işaret ediyor ve orda bir mezarı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm mol kardeş gerçekten güzel bi olay yakalamışsın ama olayı biraz açarsan çok iyi olur ben genelde bu tür sorulara cevap vermem ama şekil hoşuma gitti bu vesile ilede mevzuyu açmak istedim .lütfen sağında solunda ne var resim varsa daha iyi olur . yoksa kendin bilgilendirirsen de olur . şimdiden teşekkür ederim.DAYI
|
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selam üstat
düz bir arazide..işarete 150 metre uzakta düz bir kaya üzerinde dikili düzgün taşlar var. tepeler 2-3 km uzakta.kuzey dogu tarafında bir vadi ve sarp tepede kale kalıntısı . üstat anlatabilecegim bu kadar. saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
selamüanaleyküm işaretlediğim yerdeki kartalın yakaladığı yılan figürü üzerinde yoğunlaşmamız lazım asıl işaretin espirisi burda yatıyor bana göre küçük karedeki balık ise bi dere olması gerektiğini söylüyor ama sen bize dereden ve şelaleden bahsetmiyorsun açaba bu şekil sadece bi figürden ibaretmi tabi neden olmasın .
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
özel Ve Güzel Daha Ne Diyeyim Ki!!!
Birkayada Daha Ne Olsun O Kayyayi öp ,kokla ,sakla, O Senin Kurtuluş Ve Yaradanin Verdiği Nimet Kabul Et.!! Sirayla Anlatalim Dilimiz Döndüğünce Emi 1- Oyma Balik Kesin Define Ama Oymanin Boyu Uzakliğini Derinliği Mesafesini Verir Yani Baliğin Boyunu ölç Kaç Santim Ise 78-80 Cm Ile çarp Baktiği Yönde Yürü Hedeftesin!!! Derinliğini ölç 3cm Diyelim Her Cm 1 Metre Kabul Et Işte Sana Kazacağin Mesafe.!!! 2- Kartal Kanadi Kapali Ise Sakli Magra Yada Kapali Yerde Manasina Gelir.kanadi Açiksa Ayaklarinin Dibinde Kaya Içerisinde Olur Ben Kartali Seçemedim De!!!! 3- Resmi Büyültüğümüzde Sol Merdivenin Yaninda Bay Ve Bayan Resmi çizilmiş.buda Gösteriyoirki Kral Ve Kraliçe Mezari Var. Burda Dikat Iki Ayri Merdiven Var Buda Her Ikisine Ayri Tünel Veya Magra Girişi Gösteriyor.!!!basamaklara Dikkat Yukari Doğru Ve Gittikçe Küçülen Cizgileri Ve Sayilari Hemen Hemen Eşit Gibi Duruyor. Ben 14 Basamak Saydim Buda Demektir Ki 14 Adim Ileri Doğru Git Kapağin önündesin Aç Ve Gir Al.!!!!giriş Kolay Yalniz Muhafiz Bekleyen Diğer Mezarlar Etrafinda Her Yer O Alan Mezarlik Olabilir Tebasi Kralin Etrafina Gömülü şekilde Dikkat Et Emi Hangisi Kolayina Gelirse. Allah Yar Ve Yardimcin Olsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]()
üstat
doguda 50metre kadarilerde kuru dere .şelale görmedim. somasanız hatırlamazdım.başka resmim yok.yollar kapalı. tşk. saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. arkadasım işaretin cok güzel değerli bir sahsiyete ait mezardan söz etmem mümkün ... hemen sag bölgesine dogru git fazla değil yani mezar buna uzak değil sag bölgede kalıyor bosluk alırsan işlem tamamdır saygılar
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
selamüamaleyküm hira evet iyi ve varlıklı bi mezar hem fikiriz yön olarak ta dediğin tarafı gösteriyor ama oyma balık işi bozuyor ama kardeşim eğer 150 m ilerdeki kayaların bi resmini atabilirsen işi çözeriz galiba saygılar DAYI
|
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]()
üstat
şimdi resim cekme imkanı yok kar kaplı ilk baharda işallah. nerelere dikkat etmeliyim. balıgı nerde aramalıyım.birde kartal burada ne ifade ediyor. teş. saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|