|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 70016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamün Aleyküm üstadlar.bu resimleri kaç kişiye gösterdiysem sağlıklı bir yorum alamadım.buradan acaba birşeyler çıkarmı?iki üçgenin arası yaklaşık 2.5 metre.alttaki üçgen 35 cm civarı,üstteki üçgende 45 cm civarı.
![]() ![]() ![]() ![]() bu yer eski bızans yerleşim birimine 1 km kadar mesafede, hemen dere kenarında,işaret dereden yaklaşık 5 metre yüksekte. değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 70016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu üçgenlerin karşı tarafında oldukça uzak tepenin zirvesinde bu kaya ilgimi çekti.zumlayıp fotoğrafladım.bi
lgisayara yükleyince sanki bir aslan veya benzeri bir hayvana bezettim.bu kadar uzaktan pek sağlıklı yorum olmaz ama sizlerde bir bakın. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm trakyalı kardeş gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum .allah emeklerini zayii etmez inşallah karşına güzel biyer çıkar da duygu ve hislerini tatmin edersin idostum ama bunların hepsi doğal kardeşim moralini bozma ve devam DAYI
![]() |
#4 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. trakyalı kardeş dayı nın dediğine bende katılıyorum bişeyler var diyerek senide ugrastırmayalım işaret böyle olmaz işaret ne kadar güzel olursa saklı olanda o kadar degerli olur... saygılar
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]()
DAYI ve hira_pc değerli yorumlarınız için ikinizede teşekkür ederim.zaten bunlar çok büyük ve kabak gibi ortada.ayrıca çok eski,önemli bir yolun kenarında.belki o dönemlerde bir levha gibi,sınır belirten bir işaret falanda olabilir.ama benim gözüme takıldı,takılmışken bir araştırayım dedim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
trakyali kardeşim o üçgen degil üçgene benzemiyor bile
diger resimde aslana benzeyebilir ama degil benzetmek en kötü şeydir definecilikte yine de yakından bi bakmak lazım dayımında dedi gibi devam gayret güzel
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]()
değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.yorumlarınız sayesinde içimdeki şüpheleride gidermiş oldum.çok sağolasınız.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ekleyecek bişey kalmamış
dayıma aynen katlıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 16017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bencede bu resimlerde ne görünüyorsa doğal
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|