|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaşlar bu taş 1 metre mesafeden çıktı ustaların yorumunu bekliyorum
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. yunanlılara ait bir tapınak olmalı muhtemelen kapak hiç yer değiştirmemişse bunun altından giriş seklinde bir tapınak oldugunu düşünüyorum ... ama zamanında değişmiş bir tassa bişey demek mümkün değil para olma olasılıgıda yüksek...artı mezar olasılıgıda tasıyor...saygılar
![]() |
#3 |
Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
arkadasim ben mezalik tasina benzettim... ama bu tasin kendiside para yapar sakin unutma kardesim allah gonlune gore versin saygilarimla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kapı üzerinde sağlı ve sollu üzümlerin olması ve sol alt tarafında resimde lahiti simgelemesi kesinlikle boş olmadığının işaretidir!!!!
dört odası olan,soldan ilk odada iki insan tasvir edilmiş ters yapıldığından ölüm tehlikesi işareti vermiş,ikinci odada lahit simgelemiş,üçüncü odada eşyaları,yazıtları,antlaşma ve haritalar,dördüncü sağ altaki odada hazinesini tasvir etmiş. özel ve güzel yer derinlik ve açma konusunda maharet sizin,çünkü işareti bulunuş şeklini haritamı,işaret üzerinemi yazmamışsın.yüksek din görevlisinin büyük ihtimalle hazine koruyucusu olarak düşünüyorum kolay gelsin emi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
a.s. dayı ben ilk cıktıgı anki durumuna göre yorum yazdım ama zaten bu resimde baktıgında bir evin bahcesine getirilmiş oldugu belli oluyor ...
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet ustalar taşı eve getirdik taşı araziden çıkardık hira iyi gözlemlemiş
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bir metre kazıp bu mezar taşını buluyorsunuzda neden devam etmedinizde taşı eve getirdiniz bende ona anlam veremedim
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]()
haklısın doğru neden kazmadık biz orayı başka amaçlı kazılıyodu o taş tesadüf çıktı daha 2 gün önce çık bismillah usta sizlerinde görüş ve fikirlerinizi almak istedim saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
afyonlu_usta o taşın yerini unutmayın aynen ordan devam edin
kolay gelsin nasip
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yorumlar mükemmel
özellikle mechul kardeşimizin yorumlarını çok dikkatli incelemiş olmasına bağlıyorum sizin bu taşı bulduğunuz yer bir yığmanın etekleri tahminen doğu yada doğunun güneyi -kuzeyi olacak şimdi bu taşın çıktığı yerden zemine kadar çalışın yani tarla zeminine kadar daha sonra hem tepenin içine ve hemde alta doğru meyilli inin yaklaşık 2.5 metre derinde bu taşın daha büyüğü olacak içerden dışarıya yada dışardan içeriye normal kapı gibi açılacak içerde 4 odası var eşyaları ve lahitleriyle karşılaşacaksınız her lahitin yakınında en za 5 heykeli olur irili ufaklı her lahitin yakınında küpler olur içlerindekiler değerlidir ve yine lahitlerin etrafında özel paralarrı vardır birde sandık bulacaksınız bulduklarınızı kırmayın açılan lahitler değerini 5/1 e düşer |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|