|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ustalar yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
En son tepe olan yer kayanın baktığı yer.Burayı bir gezi dönüşü görüntüledim onun için inceleme fırsatım olmadığı için detay yazamıyorum. |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a mountainer kardes.evet güsel bir silüet.diger tarafınıda merak ettim keske orayıda bi foto çekseydin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet ustamızın dediği gibi arka taraftanda olsaydı keşke ama bide baktığı yer tepeliğe benziyo baktığı yerde biraz araştırma yapabilseydin keşke ama ustatlarımızın yorumlarınıda alalım daha ii olur
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Diğer tarafını derken kayanın mı ?Orasını diyorsan çekmedim ama bu silüyet orda yok kardeş.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. JOVİYANUS usta bu tür sekillerde genel itibarda bir bölgelerinden surat görünür diğer tarafından görünmez genelde diyorum ama hepsinde aynı sekilde değildir tabikide yapman gereken öncelikle arka tarafını incelemek buraya bir daaha gitme fırsatın varmıdır ...
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet mountainer arka tarafını kastettik.ama sen oraya birdaha ozellikle git bence.ve iice arastr kayaların üzerini sipheli gordugun yeri foto çek.inb ustamında dedğini yabana atma tepeligide arastr.güsel bir yere benziyor.saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]()
Baktığı kısım işte en son resim deki tepe.Doğru söylüyosunuzda ustalar akşam saati yaptığım bir çekim olduğu için çıkıp inceleye medim.İnş. tekrar gidip bir çalışma yapacağım ama ustaların görüşleri doğrultusunda daha iyi bir çalışma olabilir diyereketen resimleri paylaştım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
![]()
Tabii tekrar gideceğim arkadaşlar dahada resim paylaşmayı düşünüyorum.Kısmet artık .Hira usta arka derken kayanın tam sırtını mı kastediyorsun.Yoksa Arkasının bölgesini mi?
Konu Mağaracı16 tarafından (03-17-2009 Saat 10:28 PM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]()
burnunun egri olması siphe uyandırdı bende.etraflıca incele giriş olabilir kayanın altına dogru ama biraz sabretki üstadlar bi gorsun iice son söz onalrın.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
![]()
Tamam joviyanus kardeş saolasın .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|