|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ustalar bi yorumlarsanız sevinirim.Saygılar.
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Biraz fazla oldu galiba kusura bakmayın.Birde resimleri kodladım farklı açılardanda resimler var.Eğer yorum yaparsanız sevinirim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a sevgılı kardesım;
bu resım toplulugunun hepsınde bulundugu ana kayanın etrafını eselemenızde fayda var bellı baslı uzaga atan bır resım goremedım. bu sekılde bır ıfade sıze ters gelmez umarım. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 122017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a
ilk resimin ön kisimlarinda mahsen ara bosluk tesbiti yap birde S1 kodlu resimin bulundugu kaya ve ön kisimlarinda
inandim rabbimin kitabi kur´anina diyipte insanlarin dünya düsüncelerinin pesine düsünler aciz ve ölümlü insanlarin düsünceleri ve ilkelerini ALLAH´in emirlerinden , yasaklarindan ve ilminden üstün görerek (ALLAH in ayetlerini bir kenara atip)ölümlü insanlarin dünya düsüncelerini benimseyip hayatina gecirenlere ne denir ???? 12:106 - Onların çoğu şirk koşmadan Allah'a iman etmezler (imanlarına az çok bir şirk karıştırırlar). 4:116 - Şüphesiz Allah kendisine ortak koşulmasını bağışlamaz. Bunun dışında dilediğini bağışlar. Allah'a ortak koşan, muhakkak ki, derin bir sapıklığa düşmüştür. kur´an hayattir, ALLAH´in kelamidir, emirdir ,ögüttür ,kur´an gercek ahlaktir ,insanlari uyaran ,ALLAH ´a ulastiran yegane ve dosdogru bir yoldur vesselam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bır mahzende benden olsun T1 kodlu resımın altı kardesım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]()
S.a
Yorumlarınızı not ediyorum.Hepsini dikkat e alacağım.Allah hepinizden razı olsun. Birde DAYI mızdan yorum alsak çok memnun olacağım.Saygılar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustalarım yorum yapmış ama ben şunu merak ettim o taşın önünden yol geçiyo galiba araba izi filen var acaba yol filen yapılırken o kaya oraya gelmesin köklü bi kayamı yoksa normal mi belki yol yapılırken o kaya orya gelmiştir belki
![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
![]()
S.a inb_37 ustacım.
Ustacım orası yol değil köylünün tarlasına giderken kullandığı bir bölüm.Git gel derken yol gibi hal almış. yol yapılma değil yani.Köy kendi köyüm olduğu için bunu bilerek yazıyorum. Birde sizinde gözünüze ilişen bir resim varsa yorum yazarsanız sevinirim.Sizinde görüşlerinizi duymak isterdim.Teşekkürler. Saygılarımla |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
![]()
Eyvallah DAYI cım.ALLAH razı olsun.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|