|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
Tecrübe Puanı: 3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yorumlarınızı bekliyorum üstadlar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
[ı]son resimden başka dikkat çeken bir yer bulamadım ben
o kayayı güzel bi incele uzaktan görülebilecek yerlere işaret yapabilirler[/ı]
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ikinci resimdekide deveye benziyor ama daha detaylı çekersen iyi olur
![]() |
#5 |
Üye
![]()
Oraya bir sene sonra anca giderim. Zaten çok tehlikeli bir yer. Üçüncü resimdeki resim büyük bir kaya ismi de Çatalkaya. Kayanın ucunda bir mağara var. Kimse cesaret edip giremiyor. Zaten girilmesi çok zor bir yerde. Son resimden de anlaşıldığı gibi çok yüksek bir dağın tepesinde.Bu mekan köye 30 km. uzaklıkta. Ayı, kurt, yılan kısacası ne ararsanız var.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu ne ararsanız var dediğin işaretleri
AYI_KURT_YILAN_v.s bunları resimlermisin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
![]()
Ayı kurt yılan derken tehlikeli hayvanlardan bahsetmiştim. Bu mağaranın etrafında eskiden Ermeniler yaşamış. Dört yıl önce mağaraya giren 2 kişi çıkamamış. Yani kısacası çok tehlikeli bir yer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|