|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bugüne kadar en büyük altın külçesi Avustralya'nın Victoria eyaletinde çıkarıldı. "Welcome Stranger" adı konulan bu külçenin ağırlığı 78 kg. idi ve yüzde 91 saf altından oluşuyordu.
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
buradada çikartacağiz Ama Göz Açtirmiyorlar
Terörist Muamelesi Görüyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
abım ben ulkemın her karısı ıcın yuz bın canım olsa seve seve verırım ancak aklın çöpe atıldıgı bu guzel ulkemızı yasanılmaz bı hale getırıyorlar ya ona yanarım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
öyle malesef hele son yılllarda ulkede açıla açıla bı haler etılar canım ülkeme
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
Tecrübe Puanı: 7017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet ustam bugünki zavallılar gibi mesela 50bin dolarlık mal gitmiş yazık
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 4017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
vay anasına be şu külçeye bak adamı hoplatır emeğine sağlık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet usta aynen katılıyorum sana
![]() |
#8 |
Moderator
![]()
her defınecının hayındekı seybu
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
adam ne poz vermıs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
s a adamın pozu süper ama yinede elindeki ondan da süper ellerine sağlık arkadaşım
|
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|