|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#3 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
örnek olabilecek işaretler ve kaya mezarı kesin dönem soygununa uğramıştır
![]() mezarcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 65017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
slm mezarcı ustam 1 ci resim yrı bir yerin fotosu bu fotoyu ben inceledim ve bu resmi buldum bu foto yaklaşık 2 ton ağırlığında bir kayada resim gözle çok dikkatli bakmadan seçilmiyor bende ıslatım öyle çektim resmi benim görebildiğim dikdörtgen oymanın üstünden içeriye doğru v yaptığını gördüm ve ayrıca bu v nin üstünde ayı kafasının ve yanlarında kuru kafa işaretlerini gördüm bu resmi yorumlayabilirmisiniz ustalarım öteki oymalara gelince burda 2 tane kaya mezarı açılmış vaziyette ayrıca 2 tanede mağara var tabiki içi boşaltılmış vaziyette ben ise 3 cü mağarayı aramaktayım bu mağaralar üçgen biçiminde olcakmış ne dersiniz ustalarım tşk ederim yorumlarınız için
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 65017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
slm 5 ci resimdeki yeri ben bir kaya mezarı olarak düşünüyorum olabilirmi burası daha açılmamış tşk ederim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bahsettiğiniz işaretlerin fotoğrafları yokmu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]()
yukarıdaki resimler mezarcı usta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]()
aslan abi resimleri gördümde bahsettiğiniz kuru kafa vs resimlerini göremedim , yerde dikkatli olmalısınız bence kuru kafa ölümü temsil ettiği gibi hayati tehlikeyi veya yerin tuzaklı olduğunuda işaret edebilir,yukardaki fotoğraflardan görünen işaretleri çözmüşler ve yerleri açmışlar , açılmamış dediğiniz yer hangi foto ?
mezarcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]()
açılmamış dediğim 5. ci resim kuru kafada 1.ci resimde fakat çok dikkatli bakmayınca seçilmiyor ben bunu suyla ıslatıp öyle çektim tşk ederim mezarcı ustam ayrıca 1.ci resmi yakından pek belli olmuyor uzaktan daha net belli oluyor ustam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
![]()
aslan abi 6. resim 5. resimin iç kısmımı ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|