|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
Tecrübe Puanı: 3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
açılmış mı acaba ilk resim merak ettim
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
şimdi kardeşim açılmışmı derken ben mezarın resim karesinde olmadığını düşünüyorum geniş bir resim olsaydı daha aydınlatıcı yorum yapardık kardeşim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kardeşim sen nerelisin bide genişten bi foto verirsen sevnirim ben burayı gördm sanki
![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
lasanz hocam,
paylaşımınız için teşekkürler, arkadaşlarımında söylediği gibi ilgili kaya bloklarının detaylı fotoğraflarını eklemenizi rica ediyorum. sadece kaya mezarları değil kral mezarını ifade eden sembollerinde mevcut olması önemli bir alan olduğunu gösteriyor. ilk fotoğrafta ki mezar ikinci fotoğrafa göre açılmamış gibi düşünebilir fakat her zaman için giriş yeri aynı noktadan olmayabilir. Fakat aynı kayalık bloğunda olmalı. İkinci fotoğrafta ki açılmış mezarın üzerinde ki hayvan figürü ile beraber figürlerin ve tüm kaya bloğunun fotoğraflarını eklerseniz güzel paylaşımınıza devam etmiş olacaksınız. www.defineburada.com ailesi arasına hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
SEALAMÜNALEYKÜM LASANS ORALARA DOKUNAMAZSIN BOŞUNA KENDİNİ YORMA DERİM AMA ÖĞRENMEK İSTEDİĞİ AÇILIP AÇILMADIĞI İSE HENÜZ AÇILMAMIŞ AMA İKİNCİ RESWİMDEKİ YER ZATEN AÇIK SÖYLEMEYE GEREK YOK ORANIN TAM SAĞ TARAFINDADA AÇILMIŞ BİYER OLACAK ÜZERİNDEKİ FATİH SULTAN MEHMET HANIN DAYISI İSMAİL BEYİN CAMİSİNİDE RESİMLŞESEYDİN DAHA İYİ OLURDU SAYGIALAR dayı
Not; AFYONLUNU DEDİĞİ DOĞRUDUR MEZARIN AÇILMAMIŞ KAPISI ARKA TARFTADIR
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ilk resimde o oymanın ıcıne haykel korlar yanı anlıcagın giden gitmiş....acık hep..kolay gelsın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
3 resimde aynı yerdemi ve mesafelerine son resimdeki oymalar 2 resimdeki açılmış olan mezarı verebilir
![]() |
#8 |
Üye
Tecrübe Puanı: 3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben sadece açılıp açılmadığını merak etmiştim geçen sene çekilmiş bir resim dayı bey açıklamayı yapmış zaten yol kenarı cadde üstü park içinde kalmış eski mezarlar ama yine de güzeller(37)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
SELAMÜNALEYKÜM kardeşim eline sağlık sağolasın memleketimizin daha çok yerleri var bu şekilde gösterecek saygılar
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|