![]() |
#1 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Konu ~*İNB_37*~ tarafından (08-02-2009 Saat 08:36 PM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
eline koluna sağlık istihkam abi güzel paylaşım geliyle
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
youtube 1-2 haftadır bende açılmıyor.Acaba sizdede öylemi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
Tecrübe Puanı: 5017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet arkadaslar bendede acılmıyor.videolar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
Tecrübe Puanı: 12017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet istihkam usta daha önce seyretmişdim genede iyi oldu sagol..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm evet bendede açmıyor
![]() |
#7 |
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaşlar youtube kapandığından açılmıyor ama dns ayarı yaparsanız rahatlıkla açılacaktır
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
buradan yardım alabilirsiniz
buraya tıklayarak sayfada dns ayrı nasıl yapılır onu anlatmaktadır
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.a emre dostum.
Youtube jagger kullanıyorum. Daha 2 haftaya kadar izleyebiliyordum.Dns ye gerek kalmıyordu.Kanımca youtube tan kaynaklanan bir olaydan dolayı şuan izliyemiyoruz videoları. Sen şuan için izleyebiliyormusun youtube u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
Tecrübe Puanı: 5017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaslar ultra surf 9.5 diye bir programı kurup acılıyor. ultra surf diye bir arama motoru acılıyor.ordan you tobe yazıp sitedeki tum videolara erişilebiliyor
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|