|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
URL=http://img521.imageshack.us/i/ar1o.jpg/]
![]() ![]() URL=http://img709.imageshack.us/i/arb.jpg/] ![]() OTMANLILI KARDEŞ AÇIKLAMASINI YAPACAK
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 13016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
HEHE BEN OTMANLILI bu resimler de gördügünüz bir koltukmu ama nedecen köyün meraklı turşucuları bunu kırıp tahrip etmişler lakin kalanıda gören göze bilen ilme yeter deyi düşündüm sagolsun dayı vasıtasıyla siteye attık belki ustalar bir acıklama yapıp yardımcı olurlar dayı seni kucaklıyorum hıhıhı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 38017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ıyı hos guzel konusmussunda konuna degınmemıssın otmanlılı
ekstra fotolarla guzel bır acıklamada bulun hıhıhı |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 20017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sevgili otmanlılı bence köyün turşucuları değilde senin deklanşörün turşuculuk yapmış gibi duruyo resimler kısıtlı şu makasın sağı solu görünecek şekilde bi resimlesen ustaların sana yardımcı olacağını düşünüyorum.
![]() |
#5 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. arkadasların dediği gibi resimler net değil yarım işaretleri net görebileceğimiz bir resmin yokmudur...saygılar
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 43017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
otmanlılın bosverın resmını yazısına cok guldum yaw espırı dılı acaba orda tursucularmı yasamıs heheh saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
iki derenin kesiştiği yerdeki ikinci işareti ara mezarı bulursun.bu işaret uzak kalır hedeften!ikinci işaret aşşağıda mezarda aşşağıda!saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
resimler yetersiz saglıklı yorum yapılıp yol gosterilemez bu sekilde.saygılarımla
![]() |
#9 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Neden sağlıklı yorum yapılamayacağını isterseniz biraz daha açalım.Otmanlılı arkadaşımız burada koltuk olduğunu ancak kırıldığını söylüyor.Samimiyetini ve söylediklerinin doğru olduğunu kabul ediyorum. O zaman bu koltuğa (KAYA TAHTI) çıkan merdiven basamakları veya en azından aşağıdan yukarıya doğru yükselen,basıldığında ayağın yarısı içine girecek derinlikte sıralı oyuklar ile tahtın hemen önlerinde sunu için açılmış çukur yada çukurlar olması gerekir. Fotoğraflara bakınca bunları görebiliyormuyuz?Göremediğimiz içinde burasıyla ilgili ne dersek diyelim,söyleyeceklerimiz maalesef hikayeden öteye geçmiyor. ![]() Evet arkadaşlar,detaylı fotoğraf işte bu yüzden şart.Saygılar.
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|