|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 45017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a bu hancer resminin bir anlamı varmıdır neyi temsil ediyor yapılışın bir gayesi varmıdır.
![]() Uploaded with ImageS ![]() Uploaded with ImageShack.ushack.us |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 37015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a.hançerin sag tarafında olan 2 adet murç deligi olan tarafta iki adet mezar var yani hançer şeklinde olan sırta başarılar saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bircan kardeşime katılıyorum enfes bir işaret Allah tamamına erdirsin
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 15 ![]() |
![]()
işaret kayanın alnına yapılmış,eltutulan yer tahmınım 6 bogum,keskın kayalıktan veya atlanılan kayalar.gorulen tepe tahmınım en fazla 70 adım.bulunan kayanın rengı.90 derece işaretın cevrılmesıyle gıdılecek yon,ıkı mal yakınlarda buyuk dere olsa gerek..........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. iki ayrı mal konulmus tahminen önü arkası ve solu güzelce arastırmalısın son nokta işareti bulman gerekli...
![]() |
#6 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. resmi tekrar inceleme fırsatım oldu muhtemel yön solt üst köse ve kesinlikle tuzaklı oldugunu düşünüyorum...
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamünaleyküm kama işareti genelde yön ve mesafe verir ve eşkiya işidir her nekadar mezar işaretleri kamanın iki tarafında isede mesafe olarak kamanın boyunu ölç ve uç istikametinde o kadar adım veya her santimine 0.72 cm le çarp
o kadar git ve orta nokta kabul et aynı sistemi iki tarafa uygula saygılar dayı
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
1.kamanın yanında magara varmı ??
2.kamanın yakınında olan derenın dibinde kavak agacları varmı ve uzaklıgı kamaya ne kadar 3.derenın dıyer yönunde 3 adet taş yıgma tumulus yada höyuk tarzı olmalı..ermeni asker mezar olduguna inanıyorum ...
SEN HUTAMENİN KİM OLDUGUNU NERDEN BİLECEKSİN Kİ...http://img6.resimup.net/dm/15129890893415.png .................................................. ..... sitede verilen bilgiler ön calışma içindir kacak kazı yapmayın.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2011
Tecrübe Puanı: 34015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hançer veya kılınç düz ise hristiyan yayvan kıvrımlı ise müslüman mezarıdır diye duydum sapındaki boğumlar ise mesafe verir 5 çizgi var ise 5-50 adım yada metre demelisin hançerin ağız kısmında oyulmayan düz bir çizgi ve üçgen gördüm ağız yönünde adımlar isen sağında ve solunda iki mezar var
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
konu iki kere acık deyerlendırırsın heralde..sorulan soruların zengınlık oldugu aşıkar kolay gel
SEN HUTAMENİN KİM OLDUGUNU NERDEN BİLECEKSİN Kİ...http://img6.resimup.net/dm/15129890893415.png .................................................. ..... sitede verilen bilgiler ön calışma içindir kacak kazı yapmayın.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|