|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bilecik ilimizin Gölpazarı ilçesinden özel görüntüler içermektedir,iyi seyirler...
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
vıdeo guzel oldugu gıbı
bu vıdeoyu tasarlayan degerlı ılkım usta da daha bır harıka. hakıkaten sıteye arı bır soluk ayrı bır dınamık kaıyorsun ve ısını severek en guzel seklıyle yapıyorsun ılkım usta sana hayranım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 1015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ilkım111 bu güzel görüntüler için şahsım ve tüm gölpazarlılar adına size teşekkürlerimi sunuyorum saglıcakla kal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tarih açısından çok zengin bir yer teşekkür ederiz
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Teşekkürler arkadaşlar, herkez memleketinden güzel görüntüleri paylaşırsa site adına çok güzel olacaktır. Ben memleketim olan Gölpazarından başladım...Kolay gelsin...
![]() |
![]() |
#6 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 7017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
çok güzel video emeğine sağlık ustam ne su içmiştim o çeşmeden ustam askerliğimi hatırladım şimdi v alla
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]()
Horhorlardan su içen nadir insanlardansın
![]() Herkez kendi memleketinden tarihi kareleri paylaşırsa belki birçok kişi askerlik anılarını tazeleyecektir. Çok güzel ve içerikli paylaşımlarla memleketlerimizde bulunan tarihi görelim artık arkadaşlar.
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|