|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 3015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..bende bu hobi ile uğraşmaktayım..bazı işaretler buldum ama anlam veremedim..100_1730.jpg
100_1732.jpg |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
Tecrübe Puanı: 3015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Üye
![]()
Bu iaretlerin bulunduğu kaya bir tarlanın ortasında ve etrafında başka bir kaya veya herhangi bişey yok..bu işaretleri bana tarla sahibi gösterdi..bu işlerle alakası olmayan biri..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a
bu kadar işareti niye yapsınlarki anlamadım sanki yerin altında bir mahsen girişini gösteriyor üçgen fakat digerleri ne bir anlam cıkaramadım cıcek desen degıl kus desen degıl arkadasım bu resımlerı surunerek mi cektın resımler capraz cekilmiş daha yakından cekmek gibi bir ihtimalin varmı |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
Tecrübe Puanı: 15 ![]() |
![]()
Bunlar yakın arihe ait ve bir çoban yada amatörce yapılmış...
Ve bunlar define işareti değil..... Saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm bunlar mahsen ve kapalı oda olduğunun delilidir.öteki işaretler direk karşıdan çekilmediği için net değerlendirme yapamadım ama kesinlikle yeni yapım değil .
eğer karşıdan ve kayanın tüm fotosu çekilirse bir daha bakarız
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 168016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a arkadaşlar....bu işaretler 3 şahısa ait oda mezarını vermektedir....kafat hepsi ayrı odalardadır...bi bayan 2 erkek mezarından bahsediyor...bu kayanın etrafına bak toprakla çevrili yerlerini biraz kazı giriş de bir ağaç yada üçgeç oyma bulacaksın....kolay gelsin
![]() |
#8 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tecrübe Puanı: 5015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu işaret, bu sitenin ve diğer sitelerin belkide en güzel işareti. çok fazla detay var. işaretin tam karşıdan yaklaşık 3 ve yaklaşık 7-8 metreden metraden ıslatıp yeniden resimleyebilirsen, daha net cvp lar verilebilir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BİLGİLİ ÜYE
Tecrübe Puanı: 15 ![]() |
![]()
düz duvarda yazılı yani kapalı oda özellikle koç ağırlıklı bunu bi araştır nettn fazla bir ganimeti yok ama haberin olsun
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 11017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaş önce hangi ilde olduğunu bilmiyorum ama eğer resim net olsaydı daha iyi olurdu ama şurası bi kesinki sana mezarım var diyo anahtarını bulursan mezara ulaşırsın ama dikkali ol uğraşmak istersen
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|