|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 1016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
merhaba arkadaşlar sizlerle bulduğum bir kaplumbayı paylaşmak istedim hoş kimileri buna doğal deyip geçti ama ben doğam olmadına inanıyorum karşısında dere yatağı var dere yatağında kaplumbanın baktı yöndeki bir taşda dikkatimi çekti ustalardan yorumlarını rica ediyorum biliyorsunuz ki değerli ustaların yorumları herzaman öenmlidir şimdiden teşekürler resimler herşeyi anlatıyor zaten arkasını önünü üstünü baktı yönü hepsii katıyorum ona göre değerlendirirsiniz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
![]()
selam kardeş. resimden net birşey söylemek mümkün değil ancak doğal yoldan yakından inceleyerek birşey söylemek mumkun olabilir. ama benim gördüklerim beni yanıltmıyorsa mezar olma olasılığı var. ama çalışma yaparken dikkat et. çökme tehlikesi mevcut gibi geldi bana. dua ile
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamünaleyküm arif usta evet kablumbağanın altında bir oda var gibi gözüküyor ama resimlerden anlamak mümkün değil
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 57016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selam arkadaş kaplun banın genel yapısı horosan zaman içerisinde sıvası dökülmüş olabilir bir işcilik oldugu tamamen ortada dogal deyil ne varsa içinde 2 katlı da olabilir boş odaya denk gelinirse de duvar ve zeminde 2 ci oda geçişi mevcuttur hayırlısı diyelim öyleolur inşallah.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dayıma aynen katılıyorum
bir oda habercisi zaten bu işaret horasan harcı ile taşlar birbirene baglanarak yapılmış
![]() |
#6 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. bu yapının bir anıt oldugunu düşünüyorum ... cevresinde degerli güzel mallı mezarların oldugunu belirtiyor yani cevresinde kaliteli mezarlar var buda onların anıtı ve onları belirliyor... bazıları merdiven bazıları direk mezara inilecek sekilde olsa gerek yapı onu ifade ediyor diye düşünüyorum... güzelce yakın cevresini arastırdıgın taktirde mezarları bulman muhtemeldir... saygılar
![]() |
#7 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 20017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
22636034.jpg (98,6 KB (Kilobyte)) bence bu taşlar kayalar konuşuyorda bide dilinden anlasaydık.
![]()
![]() |
#8 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 4017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s a arif kardeşim güzel yer yakalamışsın hayrınıo görürsün
inşallah bu ilk resminde işlem yapılmış yer görüyoruz üzerindeki taşlarda özellikle koyulmuş tehlike arzediyor dikkatli olmalısın .gurcalanmış gibi geldi bana ama boş olmaması lazım kapalı oda olma olasılığı yüksek başarılar dilerim ama tabiki her şey kanunlar çerçevesinde. yapacaksanda ruhsatlı yapmalısın başarılar dilerim .saygılar ![]()
![]() |
#9 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 13016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arif gardaş dedim herzamanda diyorum bunun neyi varsa üsteki kapagın altında kapagı oraya harcla oturtmuşlar kaydır kenara bi bak icinde ne varya gavurkayadanmı ucucak hem bu kaplumbaga deyil mezer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
Tecrübe Puanı: 2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kafa kısmında sanki horosanlı kısım var.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|