|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
mezarlık içinde gördügümüz bir taş ön ,arka,ve bir yan yüzünün resmini çektik ama merakta ettim sınır taşımı
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet hakıkaten dıkkat cekıcı bır tas,
bunu su sekılde dusunmek benım ıcın son derece mantıklı gldı kardesım, dıkıne bakıldıgında dıkdortgen oyma, her zaman derım dıkdortgen oymalar mezarı kare oymalar odayı temsıl eder, burdada mezar ıfadesıdır, tabandakı duz cızgı ıse; son noktayı temsıl eder, tanrının yolunda ılerleme gıbı bır manası vardır. ama bu tur bır oymanın o mezarda yeralması hakıkaten ılgınc, mezarlıklar en ıyı malzeme saklanmıs yerlerdır, kımse dokunmaz, yasanılmıs cok ornegı vardır, takdır sızın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
resme kare koydum ona ıyı bakarsan 3 adet hac ve kare oyma var..buda bıze papaz mezarı der..o buyuk işaret ise kutsal şamdan işaret,,yakınları mezar zıyeretıne gelınce o yere kutsal olan heykel kımı zaman şamdan meyve vsvs kor dua eder...
![]()
SEN HUTAMENİN KİM OLDUGUNU NERDEN BİLECEKSİN Kİ...http://img6.resimup.net/dm/15129890893415.png .................................................. ..... sitede verilen bilgiler ön calışma içindir kacak kazı yapmayın.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
SEN HUTAMENİN KİM OLDUGUNU NERDEN BİLECEKSİN Kİ...http://img6.resimup.net/dm/15129890893415.png .................................................. ..... sitede verilen bilgiler ön calışma içindir kacak kazı yapmayın.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustalarıma canı gönülden teşekkür ederim Allah razı olsun çok güzel yorumlar
![]() |
#6 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tecrübe Puanı: 10016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hırıstiyanların mezarlıklarda mum yakma yeridir. Arkadaşlar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
Tecrübe Puanı: 15 ![]() |
![]()
Kesinlikle dogru kardesim ....Mum yakma degilde cicek,adak koyma yeridir...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|