|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2013
Tecrübe Puanı: 13 ![]() |
![]()
merhhaba
bu kılıç neyi anlatıyor? teşekkürler |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2012
Tecrübe Puanı: 108014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu kılınç bir mezar taşına aittir yakın dönem .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu kılınçın pek yakın dönem olduğunu sanmıyorum .sağa veya sola baksaydı o istikamette şu kadar adım say derdim ama yere bakıyor demekki mezar altta kalkandan
sonraki kısmını ölç kaç santim geliyor sa aşşağıya devam et saygılar
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 45017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.A mezartaşı olduğunu sanıyorum kılıç ve kalkan yapılmış sanırım savaşcı birine ait mazardır saygılarımla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
Tecrübe Puanı: 12 ![]() |
![]()
Dayı bu yönlendirmeleriniz yanlış değilmi ? Mezar var altta kaç santim varsa aşşağıya devam et diyorsunuz. Mezar açmak günah değilmi bu define olaylarında ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
güzel kardeşim evet mezar açmak günahtır ama bu müslüman mezarı olursa ama sen mezara malını koyarda firavun gibi yatarsan bu mezarı herkes açar dinimizde varmı mezara mal saklamak
![]() |
#7 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tecrübe Puanı: 10015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
benim görüşüm o malum taş başka bir yerden alınıp hazırca o mezara dikilmiş gibi ilk aklıma gelen bu oldu vesselam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]()
amatör kardeşim küçük ve işçiliği harika bi parça olsa ve etrafında başka mezarlar olsa aklım erer haklısın derim .bizim bazı sivri akıllılar dediğini yapıyor mezar taşı hoşuna gidiyor müslüman mezarının üstüne dikiyor getiripte ama görünen oki başka mezar yok etrafta yani bu kendi başına bi mezar saygılar DAYI
![]() |
#9 |
Üye
Tecrübe Puanı: 12 ![]() |
![]()
Dayı İnsan inançlarınada saygı duymak gerekmezmi ? Bu firavun bu gavur diye düşünmememiz gerekir bence. Sonuçta ortada bir inanç var.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 37015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s aleykum arkadaşım mezar kazmak gunah gornuş oldugumuz mezar degil nezara benzetmişler kılıcın sag tarafında yuvarlak içine akınmış artısı var mezarı heyalan olan yere ve su yatagına koymaz bu taş ordamıydı yosa başka bir yerdenmi geldi saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|