|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Lakşmi Yıldızı, bir kompleks {8/2} yıldız figürüdür. Hinduizm'deki sembollerden olan bu yıldız sembolü, tanrıça Lakşmi'nin Aşthalakşmi, sekiz formu veya "servet çeşitleri"ni temsil etmektedir.ayrıca ülkemizdede bulunmakta anladıgınız üzere parayı simgeler..
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustam benim bildigim davut yildizi iki ucgenin ic ice gecmesi ile olur karenin degil
ornek israil bayragindaki gibi
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]()
Evet aynen dedıgın gıbı lakın..bölgelere göre nasıl hacların şeklı deyışıyor ıse bundada böle arkadaşim....bi resim var arşivde bakayım atmya calışacam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]()
özgurluk anıtına ıyı bakarsan buda yıldız bu heykelı..a.b.d. Ye hedıye eden kim bil...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 70017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yanlış hatırlamıyorsam fransa hediye etmişti...
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]()
fransa evet ama yuhudileri yaptı hedıye ettı, ayrıca eyfel kulesı ,,pizza kulesı ve özgurluk anıtı , bu ucunude yapanlar hep yahudılerdı...evet...tasadufmu bilinmez ikisi yakın bırı uzak yerde ..baba,ogul,,kutsal ruh hesabı...saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
TRAKYALI USTA HAYIR ÖZGÜRLÜK HEYKELİNİ OSMANLI YAPTIRMIŞTIR
Amerikaya ait olduğunu zannedilen Özgürlük Anıtı'nın aslında Osmanlı tarafından hatta parasıyla ve emriyle yaptırılmıştır. fransa yaptırmamaıştır fransız heykel tıraş tarafından yapılmıştır ![]() Fransız Heykeltraş Bartholdiye yaptırılan anıtın parasını Sultan Abdülaziz Han tarafından ödenmişti hatta peşin verilmiştir. Elindeki meşale doğudan yükselen ışığı simgeleyen vede osmanlı sultanlarını simgeyecek sekilde yedi sivri uçlu tac yaptırılmıştır... saygılarımla ~*İNB_37*~
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|