|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tecrübe Puanı: 2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
SA.bu yılan fareyi kapmış ne edecek dersiniz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
oflu ustamın dediği gibi yılan yemegini yemiş hazmetmek için agaca sarılacak veya uyuyacak magarasına gidip uyuyacak karşısında yuva olabilecek bir delik veya yılanın karşısı incelenmeli diyorum tabiiki ustalarım daha iyi bilir şerhini düşerek
![]() |
#4 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardes cevren yerlesım yerı tapınak vs bunların hepsı mevcut ılgılı yerde genıs bır sekılde arastırm yapman senı daha degısık netıcelere goturecektır
yılanın baktıgı yone gıt mıdesını bul ama oncesınde bır ayak ısaretı yahut kayaya saplı sıvrı bır kaya yahut bır el ısaretı olması gereklı yahut beyaz bir taş olacak sayayımmı yahut kanal oyması yahut kayada kök boyası olacak. o yonde dıkılı bır yaslı agac yahut dıkılı tas olacak kapalı magara var. topraktan ve kayanın altındandır |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 14017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet yılan mizacı itibarı ile karnı doyunca sarılacak bir yer arar ağaçta olabilir dikili bir taşda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustaların meclisinde olmak gayet keyifli
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|