|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
X Çarpı harfi nihayi işarettir aradıgınız şey altındadır yannız X harfinin boyutu önem arzeder eger x harfinin boyutu 5 cm den küçükse hedefiniz altıdır yok 5 cm den büyükse hedefiniz burası degil başka yerdir bu durumda x işaretinin mevcut oldugu kayada veya harfin yanında başka bir işaret[tamamlayıcı] olacaktır o işaret sizi yönlendirmesi gerekir x in mekezinde murj izi varsa bu murj izi ve tamamlayıcı işaret arasındaki mesafe ölçülür aradıgınız o dogrultuda ve mesafededir EKSİGİM OLABİLİR USTALARIM VE KARDEŞLERİM TAMAMLASIN
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Tecrübe Puanı: 66015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kesin anlamı olmasada bir çok örneği görülmüştür bahsettiğiniz şekilde ama ben bazılarını tamamen yanıltıcı aldatıcı olduğunu düşünüyorum. güzel bir paylaşım teşekkür ederim..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 37015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a.ustadım bizde bir iki kafalı kartal var kartal ayagıya kalkmış iki kanadını arkasına almış heybetli bir şekilde kafası biri doguya biri batıya bakıyor durdugu kayanın arkasında bir kaya daha var o kayanın uzerinde bir adet yuvarlagın içinde çarpı işareti var
tahmini soyluyorum 8 ve ya 10 santim olabilir saygılar yorumunuzu bekliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 66015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
bu kartallar kabartmamı oymamı? rölyef olabilir diye düşünüyorum kaya mezarı olabilir resim yokmu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 37015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a.ustadım kartal kabartma ve resimde var atsak bile yorum alamıyoruz ustadım o kadar resim attım bir yorum alamadım saygılar
ustadım |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]()
attıysanız linkini verin bi, göreyim..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
![]()
s.a.ustadım bir adet kartalımız var kartal hakim bir kayada altında bir dibek taşı var karşı tepede 3 adet yavrusu var 2 yavrusu canlı bir yavrusu cılız ve hastagibi kartal aşşagıdaki çeşmeye bakıyor çeşmenin ustunde bir adet yerde kafası sivri bir taş var saygılar
ustadım |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bakalım yorum nasıl yapılıyor görelim. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
![]()
sitede o kadar fotograf varki ustadım bu fotogfaflar sahtemi arkadaşım
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|