|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaslar sizce bunlar nedir
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaslar carpıve ucgenler aynı kayanın ustunde ve oyukta aynı kayada alt tarafta kusuruma bakmayın yosunları sıyıramadım yorumlarınızı bekliyorum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 337017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selam detay abi resimleri tam inceleyemedim 1. si resimler ufak burdaki ustalar resimleri kendi pc sine atıp orda dondurur cevirir buyutur kuçultur işaretleri bulur yorumu çizer resimleri tekrar siteye atar 1.si resimleri cekerken su doker seniz direk işaretler cıkar bunu unutmayınız ama 1. resimde ben oda işaretine rasladım x işareti para işaretidir yanında işaret olduğu için ücgen işareti tepe yani tümülüs işaretidir yakınlarında tumuluş işareti varmı ben x ve ücgeni göremedim sizin söylediyinize bianen cevap yazıyorum bide oyuk işaretin 2m etrafında kara taş taş varmı zeminde yada toprak varmı ya abi resim atarken bide uzak resimleseniz boyle durum olmıyacak yani yeri gözümüzde canlandırma olayı olmuyor size rica etsem uzak resimle sudokup resim lermisiniz ve corafi konumu bilginiz kadar yazarmısınız saygı ve selamlarımla 1. resim deki çarpıdan cok ıstavroza benziyor cunku sol ucu biraz daha uzun gibi bunu anlamak için olçmek gerek ve alt taraftada kuyruk işareti var işte su dokuldumu yapılan işaretler öne cıkar cunku taş iz yapıldığı için.tam işaret olmayan yerler de cıkmaz
kimi ister yeryüzünü biz isteriz yerin altını kimi ister yeryüzünde dolaşmayı biz isteriz yer altında kazı yapmayı Konu işaretçi tarafından (01-03-2009 Saat 11:33 AM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tecrübeli Üye
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Alıntı:
sen ne demişsin bana uzak elimdeki imkanlarla anca bunu yapabildim . demekki birdaha gitmeye niyetin yok ben bunu anladı yoksa her işaret uğraşmaya değer laz ne demiş denizden babam çıksa yerim. bende derimki yeraltından ne çıkarsa çıksın benim için değerlidir.. saygılar |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. arkadasım en fazla 20 metre kare cevresinde belki o kadar dahi uzak değildir girişi var toprak altında olan oda mezarı olmalı kayaların güneşin dogusuna bakan yüzlerinde bir giriş var ...
oyugun alt yüzüne dogru arastırmaya baslamalısın... mezar süsü verilmiş altın odasıda olabilir
![]() |
#7 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 27017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]()
arkadaslar tesekkurler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm detay kardeşim demekki birdaha gidip bakma durumun yok o zaman uğraşmaya değmez dostum zaten arkadaşilarda gereğini söylemişler saygılar
|
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 27017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Orda Biri Işlem Varki Sanki Bir Yerin Haritasini çizmiş Gibi Yada Göürnmeyeb Bir Işaret Inşllah Abi Temizeyip En Kisa Zamanda Tekrar Atacaktir Resimlerini Yanliz Diyecem Burasi Güzel Bir Yer Kesinlikle Boş Olmadiği Kanaatindeyim Saygialr Hürmetler Bol şanslar
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|