|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 27017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
emeğine sağlık dayı ama bişi anımsatamdım ilginç bi fikrim yok valla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a dayı ben kafaya benzettim ama ne kafası çözemedim bence ya köpek yada aslan ama ne kafasıysa gerisi toprağın aldında
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
aslan yavrusuna benziyo aslında evet yatan bi aslan yavrusuküçük bi tümülüs üstünde yatıyor
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Selamünaleyküm Dostlar Bu Küçük Bi Aslan Yavrusu Hafif Bir Tepecik Te Yatiyor Bende Hata Oldu Resmi Değişik Yönlerden çekmedim Ama Gerçekten Aslan Yavrusu optimus ben özellikle yönlendirmemek için aslan demedim biliyosun çarığa kalp diyenleride gördük biz seninle burası deve heykelinde anlattığım gibi gayrimüslim mezarlığı bu çeşit figürler bulunmaktadır..daha değişik şekiller koyacağız buraya ait saygılar DAYI
|
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
inşallah dayı bizde heycanla bekliyoruz değişik resimleri
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamaleykum dayı ben bu aslanı goremedim bir cizersen bilgi edinmiş oluruz
dayı ben daha cok bir egere benzettim onu saglıcakla kal |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 122017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a
paylasim icin sagol hocam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
mezarlık alandasın heralde dayı sen bunların altlarında mezarlar var para cıkması muhtemel mezar tek tük... ama kumları elenmesi lazım saygılar
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 47017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|