|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 38017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadasım burasının baska fotosu varmı
benım burada gordugun bır dınazormu desem ejdermı desem bır insan kafasını azına almıs birde omega işaretı var sankı sen en ıısı baska fotolarınıda cekersen daha ii olur |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kapaga benziyo ama tam emin değilim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
SELAMÜNALEYKÜM ha di bakalım bu işaretin veya şeklin ne olduğunu kim çözecek ben en son yazacağım kimin gözü daha keskin görelim saygılar DAYI
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaşlar bu taşı biraz parlattığında açaya doğru bakan bi kafa ama anlaşılmıyo yada ben anlamadım kırmızı çizili yer göz olarak düşünüyorum ama mavi çizilen yer ne olduğunu hala anlamış değilim ama değerli ustalarımızın bilgileriyle öğrencez ne olacağını
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~*inb_37*~
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. arkadasım burda kırmızızyla belirtiğim yerde muhtemel aslanın kafası varmıs ve kırılmıs sonra bunun üzerinde bir ayı suratına benzettim o var onuda birseyler sarmıs saruyla belirtiğim yer zaten kuyrugun basladıgı yer ama tek resimden birsey cıkartılmısyor ceşitli acılardan resmi olsaydı keske ama altta kafası olmayan kırmızıyla yuvarlak icine aldıgım alan aslanın kafası olması lazım arka kısmı tamam ama kafayı kırmıslar
![]()
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 47017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben bişey göremdim
yaşlılık işte dogal bu
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm seyrani hakikaten yaşlılık ne yapacan vakti gelince kovsanda gitmez ama senin daha çok( hakikaten yaşlaama benimgönlümnmışsın abi ) bu senin sözündü herhalde sağol ama benim gönlüm 25 yaşında
|
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
peki bu kayanın biraz daha uzaktan çekilmiş başka bir fotosu yok mu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|