|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaslar pylasım amaclıdır mezarları bellı
bırde sızın yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar tam tersıne bır adet daha carık var dıkıne onu cekmeyı unutmusum |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bırde bu işaretler dere kenerında
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]()
aarkadaslar bunlarda cevre fotoları
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
arkadasım oradakı mezarları ben bılıyorum
hemen arkası cınarın altı |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]()
karan 16 arkadasım hosgeldın inşallah daımı olursun
benı kırmadıgın için tesekkurler |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm bursalılar bi araya geldi
|
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]()
a.s evet dayı nasılsın toprak degıılmı cekıyor
benım carıklarım nasıl abi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 40017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
çarık ne yapılır, ayağa giyilir
sonra ne yapılır? çarık ucu istikametinde yürünür ikinci bir işaret bulunur(sanırım o üç oyuk ikinci işaretler) sonra durulur ve etraf incelenir sonrasına Allah kerim ![]()
![]() |
#9 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. detay usta mezarların giriş sekilleri nasıldır keske onlarıda resimleseydiniz... bu carıgın önünü arastırdınızmı birinci resimdede ön bölgesini veriyor ... mezarlar galiba acılmıs olmalı ...
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]()
hıra usta tesekkurler
yorumun tam ısabet orda 2. bır ayak ızı var tam tersıne onu ve mezarların bulundugu yerı cekecegım bana yakın bigisayarımda kayıtlı oldugu için bunları yukledım ayrıca mezarlar daha acılmadı yerlerını goreceksınız |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|