|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dayım
ikinci resimde bir kaç mezar görünüyor ne dersin |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm usta burası öyle biyerki hayran kalmamk elde değil bu görüntüledim yer ler belki yarısıda değilgeçömişte attığım aslan yavrusu ve devemi diye sorduğum yerde burada belki memleketimizin en büyük gayri müslimmezarlığı (MAŞATLIĞI) ilgine teşekkürler usta
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
o kertık kertık olan tasın altına muhakka bakmalısın dayım belkı senı en cok ıhya edecek olan o dur.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 47017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
adı üstünde maşatlık rumların mezarlık alanına verdikleri addır diye biliyorum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 4017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dayım benim ya kokusu geldi memleketimin geleyim buraya
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm yusuf kardeş gel valla yazın şöyle bi on gün gezelim seninle ben her zaman derim (BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM)her zaman her yerden vardır bir fazlası
|
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 4017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tamam dayı inşallah gelicem bu yaz senle dolaşıcam selamlar
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|