|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a arkadslar.bunlara yorumunuz nedir.bide bisey sorcam fotoların üzerinde işartleme nasıl yapılıyor?
![]() ![]() tümülüsün uzunlugu 10m. eni 3 m kadar,yüseklii 2 m yakın Konu JOVİYANUS tarafından (02-08-2009 Saat 05:54 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 27017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
burası türkiyweye benzemiyor gibime geliyor abicim nerede bu yer tümülüste deil yığmada sadece orda bir yapı var sonrada yıkılmış kale gibi yani şöle detaylı bilerden almak isterim saygıarımla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a optimus kardes.yanılmaktan ve yanıltmaktan allaha sıgınırım.yalnız kesinlikle tümülüs oldunu düsünyorum.ustalr daha iyi bilir.üzeri çevrili oan horasan kıırlmıs üste insan girecek kadar ve içerisi dolgu kara toprak.yıkıntı değildir.ve çevresinde bunun gibi yarı belli bir 4 tane daha var.saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 27017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
abicim üstünün fotosunuda ekleyeydin keşke dedin gibiyse mezar bulursun abicim lahitli olma ihitimali yüksek boşluk tesbiti yapmalısın olmassa iaşret varsa bulmaya bak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]()
s.a optimus bu dedğim tümülüsün üstten gorunusu:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
kardeşim bu tümülüs dedeğin yerin uzaktan fotosunu koyarmısın lütfen...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]()
sa. rapci koyarım koymasınada baya mesafe var ve bel fıtıg var bendede çok zorlanyorum yürümekte.domuz avına gitmiştim orada çektim bunalrı donerken çok zorladım belimi evde yatyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]()
s.a istihkm usta.yorumun için çok teskr.yalnız bildigim kadarıyla tümülüs tek çesit olmaz benim bildigim hiç yoksa 10 kadar çeşit var.senin gonderdigin sekildeki gibi değil bu.ve sanrısam tünel girişi yok komple horasnala kapatma .tabiri caisse.hadi o sekildeki gibi oldunu düsünelim asıl mal olan yer açılmammıs.cevresinde bunalrdan 4 tane daha saydım yıgmalar hariç.ve cubuklada baktım.her tümülüsün üzerinden tutuugumda cubugu kırma derecesine getrdi.ve diger yıgmalarda ole.hiç birisi açılmamı büsbütün.ve hpsindede mal var.zaten ole olmasa idi cubuk sasırazdı ve uzun bir mesafedan alır gotrdu beni oraya.ama burda dikkat ettim tam tümülüslerin üzerine gelemden sasırıyor hangi birini gosterceni sasırıyor.saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]()
s.a...kayıpkepenek ustam bi ara bir not iletmiştin nikim baska yerlerde kullnyor die.bir site ye girmiştim nikini orda gordum harbiden kuulanyolar ama üzülme meyve veren agaç taslanır misali olmus.burdan siteye yeni giren arkadslara ve bilmyenlere ufak bir notum var.eger arkeoloji konusun meraklıysanız bise orencekseniz yada oreteceksiniz sitenin adresi burası.sitenin kurucularının hiç birini tanınmam gormem.reklam yapmyorum.amaaaa egerki efkarlanıysanız bir iki tek rakı attysanız evinizde ve balıkesir çiftetellisini felan dnliyeceskeniz adres diger site
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|