|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a....bu sikkeler side ve bolgesinde bulunan roma donemlerine ve kralııklarına gore bastırılan sikkelrden bir bolumudur.(bilgi amaçlı)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
elıne ve emegıne saglık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
harika gercekten eline emegine saglik
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
sağolasın JOVİYANUS kardeş gerçekten güzeller eline sağlık
|
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
en üsttekilerden bulursanız
hani diyorum atmayın bana getirin size sakız alırım şeker alırım hatta çikolata bilem alırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bise almana gerek yok kayıpkepenek ustam sana feda olsun alt tarafı ufacık bir altın parçası
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
elıne saglık
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
çok güzelller kardeşim teşekkürler
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|