|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.A...ustam.emegine saglık ya.hele otarz bir kalp sekli hiç gormedim.çok baba işaretler ya mükemmel....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm istihkam usta sağol eline sağlık çok güzel olmuş
|
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kalbin içindeki işaretide gördünüzmü?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tecrübe Puanı: 22014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sayın ustam bişeyler var ama yanılma ihtimalimi hoşgöreceğiniz ümidiyle; sanki bir kuş yarım şekilde göğüsten itibaren ve ayağında bişey var...Ayrıca, bir adam resmide var yandan...Yanılıyor olabilirim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. ustam emeğine saglık güzel işaretler ...
kayipkepenek ustam dediğin gibi kalbin icinde sekiller var ama nedir cıkartamadım ...
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
elıne saglık usta guzelmıs
kalbın ıcınde cankı kadın var usta |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 17017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a istihkam kardeşim harika resimler eline emegine sağlık agaçtaki resimde güzel sanki çesme veya bi su kaynagını yukardan dökülen yerde bişeyler var galiba yoksa süslememi yaw bu adamlar bu ağaçların kesilecegini yada yanacagını hiç düşünmemişlermi belkide kısa vadeli konulmuş bi işarettii çok duydum ama ilk defa gördüm .... sağol kardeşim
![]() |
#9 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
aynen katılıyorum murat usta yorumun harıka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
çok güzel bir paylaşım hepside birbirinden güzel
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|