|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustalar çözebilirmiyiz?
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu işaretin aynısını ege de manisa bölgesinde birebir gördüm ve yerini bilmekteyim.güneş işaretidir yan yana üç tane olması gerekiyor ikisi mal var diye kırılmış olduğunu biliyorum;işaret kralın ölen oğlu için yapılmış kaya mezardır.işaretin altındaki oyma kanal sağ tarafta aşşağı yönelmekte olan yerinden girişi mevcuttur.lahit ve define çıkacaktır.çok degerli ve güzel yer başarılar emi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. mechul usta güzel yorum yazmıs ve noktaya yönlerdirmiş burası oda mezarı olan bir yer değeri bir oda mezarı ve benimde işaretlediğim alan da yön vermektedir... saygılar
![]()
![]() |
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
mol kardeş birazda sen anlatsan civarını ben de işaratin karşısını merak ettim hira ve meçul arkadaşların yorumuna ek olarak karşısında yıgma varmı diye sorsam
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ufak bir kanyonda batıya bakan yüzeyde yerden 8 -10 metre yüksekte .suyun keskin viraj yaptıgı yerden 5-7metre ileriye yapılmış.baktıgı yönde yıgma oldugu söylendi ben göremedim.ama resimdeki kanal derinleşerek 4mt. kadar devam devam ediyor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
birazda sen yığ kardesım
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
![]()
s.a. resimde gösterdiğim yerdebaşka işaretler olduğu kanaatindeyim inceleme yada resimleme şansın varsa daha net yorumlar için sağlıklı olur. kolay gelsin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kanalın bitiminde müjdesi yıgmadada ana malı var
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bak cıgereim bu kabartmalar mezar işayaman ucman lazım batıya bakar baktıgı yerde iki adet veya bir adet yıgma mezar olur bayareti ve sirtinı dayarsan ki dayayamasın ucman gerek cunku daya sırtını burda dere saga akar 300 adım git dere ikiye ayrılacak sola hızlı akar saga yavaş akar ortasında taşlık alan vi o taşta işaretler var..ayrıca dere 30 adım sonra birleşir sola akar tam aktıgı yerde ana kaya olur hedefın o ana kayanın tam burnu kadının zıhnet eşyası orda...fikrim bu saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|