|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 6017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S a arkadaşlar elimde hatalı basılmış madeni 1 lira var bunu nasıl değerlendirebilirim.selamlar saygılar.
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
Tecrübe Puanı: 3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bahadır kardeşim hatalı basımlar para mı ediyor ilk defa duydum bende eski beş kuruş var.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 6017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s a evet ediyor selamlar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm bahadır usta neden kızıyosunki madem ediyo bize neden soruyosun güzel kardeşim hülya hanım sana kötü bişey dememiş saygılar
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]()
s a dayı ne kızmazı yok öyle birşey sadece kısa yazdım yanlış anlaşımdım herhalde .selamlar saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm dostum kusura bakma ben yanlış anladım o zaman[/B]
![]() |
#7 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.a
Hatalı basım nasıl oluyor.Bir resimini görmek isterdim doğrusu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bahadır bende merak ettimfoto koyabirsen sevinirim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 20017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bence hatalı basılmışsa bi değeri yoktur hurda olur ancak hurda fiyatından satılabilir.
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardes neresınde hata var acaba
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|