|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.a ustalar.
Bu çarık düz bir kaya ya işlenmiş.Kaya dik durumda.20-30 mt. çarığın baktığı yönde ufak bir dere var.Çarık dere ye ve 1.ci resimdeki kayalıklara doğru bakıyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşağıdaki resim de çarık 2-3 mt. aşağısında yere yatık vaziyette buldum.Baklava dilimi gibi ve ortasında bir delik var.Ufak bir masa boyutlarında dır. ![]() ![]() ![]() ![]() Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Saygılar. |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ARKADASLAR LUTFEN ISARETIN CEVRESINIDE CEKIN, ISARET YER VERIR ISARETE BAKTIK YERI GOREMEDIK NEYE YARAR, LUTFEN CEVRELERIYLE BIRLIKTE CM CM ATIN FOTOLARI AKSI HALDE SONUC ALAMAZSINIZ !!!
sevgılı kardesım; ısaretlerınız butun olarak o dık duran kayayı ve arkasını vermekte yapman gereken 3-2 m genıslıkte 1,5-2 m derıne ınmen ve ılerıye ılerlemen. ıkı odalı mezarınız var ınsallah. saygılar. not: delıklı kayanın sag tarafının cevre ve genıs fotosunuda goremek gerekır |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
istihkam gerekeni yazmış ama delikli kaya gördüğüme göre sabit değil yanıltabilir
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.a
Yorum için teşekkürler istikam kardeş. Çevre fotosu istemeni anlıyorum yanlız bu resim 15-20 mt. dik bir kayanın yüzeyinde.Çok zor şartlarda bu resimleri alabildim.Yani aşağısı uçurum.Önden çekebileceğim resim anca bu kadar genişlikte olabiliyor.inş. bir daha ki gittiğimde kayanın dibine inip oradan kayalığı çekeceğim. Saygılar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]()
S.a
Evet sabit değil yerde yatar vaziyetteydi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
şimdi mağaracı kardeşim definecilikte ilk kural çevreyi şöyle bir tanıyıp süzecen bir gezecen bakacan etrafta neler var sadece işaretin olduğu yere yoğunlaşmamak lazım o sedece yön verir ne olduğunu söyler çevreye baktığındada ben buradayım der saygılar kardeşim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]()
Eyv. afyonlu usta. İnş. araştırmayı genişleticem.Biraz havalar kendine gelsin.
Yorum için teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|