|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 1015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sayın ustalar bu işaret bir kayanın duvarında olmakta sağ tarafında doğadan mı değilmi şeklinde ikilem yaşadığım bir merdiven var gibi belli belirsiz basamak gibi yanii kayanın üstüne çıkan,ve bu işaretin olduğu kayanın karşısında sol tarafından bir dere akıyor,birde yine karşısında çok büyük bir kaya bulunmakta, o kayanın başında da bu işaretin 2 kat büyüğü bulunmakta benim orada kendi yaptığım yoruma göre büyük kayadaki işaret bu işareti göstermekte ama tabii yorumlar sizin ustalarım hepinize şimdiden ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.bu arada topuğun derin kısmını ölçtüm 5 cm.
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 1015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaşlar resimleri yükleyemedim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sol ayak izi işarete göre baş parmağın yönünde hareket et buda karşıdan baktığında sağa gitmen gerektiğini gösterir yaklaşık 20-25 m ileride üçgende mezarı ifade eder.bol şans.s.a.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Üye
Tecrübe Puanı: 20017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ayak ve kalp hayat agacı der buda şü anlama gelır yaşlı bi cınar agacı ve dibinde taş yıgma ..saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 5016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sök al o taşı yerin den aradığın orda kardeşim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 5016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
aradığın şey o taşın arkasına
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
doğal kardeşim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|