|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Üye
Tecrübe Puanı: 15 ![]() |
![]()
Tarladan çıkan kayanın üzerindekiyazıların anlamına ustaların yorumlarını bekliyorum
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
![]()
Tarlanın konumu rampa gibi ama taşların çıktıgı yer hafıf tümsek gibi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 227016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a mezar taşınada benziyor seçke arazı yapısının hakkında biligi ve resimde ekleseydiniz arkadaşlar yardımcı olur
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ''Dünyada yükselen bir şeyi alçaltmak, Allah’ın değişmez kanunudur.“ALLAH C.C KİBİRLENENLERİ SEVMEZ YAPILAN BİR İŞTE ALLAH RIZASI YOKİSE O İŞTEN HAYIR BEKLEME''''KUL HAKKI SADECE MADDİYATLA ÖLÇÜLEMEZ MADDİ VE MANEVİDİR 'Kİ KUL HAKKINI ALLAH C.C BİLE AFFETMEZ'''' |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
![]()
arazının resmide var ama nasıl ekliyecem tekrar bu konuya yardımcı olursanız sevinirim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a;
sevgılı kardesım bunlar mezar tasları egerkı bahsettıgını uzere tumsek bır yapıdan cıktı ıse cografyayı tahmın edebılıyorum uzun lafın kısası, bu tasların cıktıgı tumsegın altında mezar mevcut, bırde bu tumsege yakın ama tumsegın gerısınde muhtemelen batısında butun yumru tas varmı(genelde beyaz olur) buarada da envare olacak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Üye
![]()
taşlara dikkat ettinmi üstad 2 side aynı yerden cıkmış 2 taş taşın birinin üzerinde haç işareti var diğerininde var ama her iki haç işaretide birbirinden farklı acaba diyorum birisi bayan mezarı diğeri erkekmi veya benim bilmediğim farklı bir şeymi var
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
paşa takılma sen ona buna kuru kemıgı alma ele boşa
gıt bul o beyaz tası yaslan arkana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Üye
![]()
tm ustam gittiğimde çevresini iyice inceliyecem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tecrübe Puanı: 11016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu işretlerin 107 metre asağısına git bakalım ne var orda .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|