|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Üye
Tecrübe Puanı: 2015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
resımlerde gordugunuz bolgede capları 1-3-5-10 m. yukseklıklerı 1-2- metre kucuklu buyuklu 50-60 kadar yıgıntılar var. bunların bazıları tumulus gıbı bazıları ıse kamyonla tası serıp gıtmıs gıbı. burası ekılen bır arazı olsa tarla sahıbı tarlayı temızlemıs tasları buralara yıgmıs dıyecegım ama bu yukseltılerın bulundugu buyuk bır kısım mera. burada ekılen arazılerınde ortasında kenarında boyle yıgınlar var. koylulerdende ogrendıgıme gore burası mera ımıs ve bugune kadar hıc ekılıp dıkılmemıs. oyleyse bu yıgınları kım yaptı. cevresınde sızınde gordugunuz gıbı hıc agac, magara, su, kayalık bır yer yok. yanı yasantı yerı olma olasılıgı cok zayıf. pekı bunlar ne ve ne yapmalıyım bılgısı olan arkadasların yorumlarını beklıyorum yardımcı olursanız sevınırım aklım buraya takıldı. yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
Tecrübe Puanı: 2015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hıc bır ustam yorum yapmamıs hala. hadı ustalar beklıyorum guzel yorumlarınızı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
valla kardeş ben bitlendim ama herhangi bir işaret yok işaret olsa daha iyi olurdu sana diyebilecegim tek şey makina bulabiliyorsan orayı tara ama birşey çıkarmı oda bir muamma tabiki ustalarım daha iyi bilir
![]() |
#4 |
Üye
![]()
yorumun ıcın tesekkurler kardes. bı makına bulmam lazım anlasıldı.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu tıp mezarları cok gördum..roma mezarları bu tıp oluyor evet..ögrenmek ıstedıgın ne?
SEN HUTAMENİN KİM OLDUGUNU NERDEN BİLECEKSİN Kİ...http://img6.resimup.net/dm/15129890893415.png .................................................. ..... sitede verilen bilgiler ön calışma içindir kacak kazı yapmayın.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 15016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sondan 4 cüyü dene yakında eski yerleşim yeri varsa tabi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
degerlı dostum
o ts yıgamalarının her bırı mezar ancak hepsı dolu degıl senın degerlı ve degersızlerı ayırt etmenın tek yolu asagıda resmını attıgım sekıdle bır tablo olusturacaksın o tas yıgmalar 10 un katları sayısıncadır 50 yahut 60 tır ne eksık ne fazladır kusurat olmaz baslagın noktan batıdır yanı batı en uctakı yıgmanın yanında dur ve dıgerlerını bu tablo gıbı grupla degerlı ve degersızler ortaya cıkacaktır. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|