|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 11 ![]() |
![]()
bu oymanın anlamı nedir ustalar degerli yorumlarınızı esirgemeyin lütfen..oyma yerden 8 metre kadar yukarda bulunuyor
![]() ![]() oymanın 5 metre kadar yakınında bir çukur bulunuyor tehlikeli bir yerde acaba mağara girişi olabilirmi? ![]() şüpelendiğim çukurun yukardan çekilmiş fotosu arkadaşlar.çukur içeri doğru gidiyor ama yaklaşamıyorum bi halatla inebilirim ama tehlikeli bu riski göze almalımıyım sizce. ![]() buraya gelirken 250 metre kadar aşagısında haç işareti olan bi kaya gördüm bunuda yorumlarmısınız ustalar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 11 ![]() |
![]()
ustalar yorumu olan yokmu yardım edin lütfen nerden başlamalıyım?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 45017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.A buradaki oyma doğal oluşuma benziyor haç işareti basit mezarı simgeliyor saygılarımla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tecrübe Puanı: 31015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tokatlı mısın?
.. BİLGİ PAYLAŞDIKCA ÇOĞALIR .. Verilen tüm bilgiler ön araştırma amaçlıdır. Ön araştırma yapacak kişi MÜLKİ amir'den izin almak zorundadır. Kaçak kazı yapmayalım yapanları uyaralım. AYRINTILI RESİMLEME VE AÇIKLAMADAN YOKSUN BİR KONUYA KESİNLİKLE YAZMAM !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 45017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
memlekete giderken tokattan geçerim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tecrübe Puanı: 11016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a deliğin altına bak bakalım boşluk varmı kuyu veya tünel.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|