|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
öncelikle Herkese merhaba ben değerli ustalarımıza bir kaç resim göstermek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
1.resim ![]() 2.Resim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diğer resimleri ayrıca link atarım |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 45017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
zaman öncesi buralar elden geçmiş sanırım yinede araştırmaya değer yerler olma ihtimali var saygılarımla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bircok havalandırma deliği var gibi görünüyor . önemli olan kapalıl kalmış yerler varmı onlara ulaşmak . onun içinde havalandırma deliklerine kamera sallamak mantıklı olur.
![]() |
#5 |
Profesyonel Defineci
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.A.Değerli sempatik_bekar kardeşim resim(14)giriş olma itimalı var
resim(12) kaya mezarı olma itımalı var resim(13)mağara olup olmadığını beli değil .hira_pc usta nın dediği gibi kamerayla bak sesim(10)taş çıkartılmiş. SAYGILAR.
![]() |
#6 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2016
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
![]()
en,ıyısı,yılan,kamarayla,bak,,meydana,cıkar,,ustal arın,dedıklerını,dıkkate,al
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |