|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaşlar şu resme bakın hele ne görüyorsunuz ben yanında fark edemedim resimden farkettim
işaretçi iyi bak ![]() http:// ![]()
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() bence bi ayıyamı benziyo kolları karnında gibi duruyo çizdim ama fazla güzel olmadı |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. sanki bir insankafasına benzettim ben ama cizdiğim yerde göz burun agız gibi duruyor kavuklu bir insan kafası gibi ama tasta erime olmusmu onlarada bakmak lazım yanından orlarda işçilik varmıdır... sanki cene cıkıntısı dahi verilmiş gibi ve karsıya bakıyor
![]()
![]() |
#4 |
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() HİRA USTACIM BEN Bİ ADAM GÖRDÜM YADA BANA ÖLE GELİYOKİ ODA BU ÇİZDİĞİM YER SANKİ ADAM OTURMUŞ TAŞIN ARKASINDAN Bİ YERE BAKIYOR (AMA BENCE BENİM FİKRİM ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 65017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bencede oturan adam daha net
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
s a arkadaşlar benim gördüğüm bir anne kuçağında bebek taşıyor gibi altaki resimde daha çok belli gibi
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
ab sen bu adamın baktığı yeri yani büyük taşın arkasının fotosu varmıydı???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 337017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
inb_37 sen usta olmuşsun kardeşim onun çizdiyi yerde adam var adamın baktığı yerde oymalar var oyukların altınsa doğru gideceksin mal adamla önündeki buyuk kayanın arasında bak bakalım ne göreceksin
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
YA İŞARETÇİ sen bilmiyonmuydu ınb_37 nin usta olduğunu çok yakında senin elini alacak inşallah
|
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|