|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben muratın nasıl bir kişilkte oldugunu çok ii bilirim ve her zamanda kefilim ona ,bu işe gönül vermiş ender insanlardandır,onu tanımayan belki hakkında başka fikirlere kapılabilir ama gerçekten samimi adamdır bilmeden fikir yürütmemek lazım,
![]() |
#12 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
valla nazar değmesin sitemiz çok güzel kimse kimseyi kırmadan kardeşce paylaşımlarımıza devam edelim tüm enerjimizi sitemize harcıyalım her arkadaışımız kendi bölgesinden bir tanecik Konu açsa ne güzel olur hep beraber konulara yoğunlaşalım değilmi saygılarımla
mezarcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tecrübe Puanı: 2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kurban bayramın mübarek olsun ellerine sağlık.
MEZARCI |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Iyi bayramlar
mezarcı
![]() |
#15 |
Üye
Tecrübe Puanı: 2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sa.sayın joviyanus kardeşim gerçi ben ordan şöyle bir içeriye bakmıştır demem latife olsun içindir yoksa tarihi dokulara zarar vermek doğru bişey deyildir böyle bişeyi benim desteklemem tabi söz konusu değildir ama benim demek istadiğim yanlış anlaşıldı her halde bizim insanımızda bi tuhaflık var bi işaret buldumu başkası görmesin diye nice resimler kırılmıştır nice işaretler yok edilmiştir benimdemek istediğim iyiki adam tamamen yok etmedi o mezarı yinede mezarın yüzde 98 i sağlam yine bakıp bişeyler görebiliyoruz ben latife yollu o olayı anlatmak istadim ama yanlış anlaşıldı demekki eğer sürçü lisan etmiş isek affola der tüm site yöneticilerinden ve üyelerinden özür dilerim.hepsine saygılar sunarım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
oflu abi aramıza hoş geldiniz yazdığınız ilk cevap yanlış anlaşıldı herhalde sizden ricam şakada olsa sitemizde bu tür diyologlara girmemenizdir aksi yazışmalar sitemize zarar vermektedir , sitemiz definecilik ile ilgili paylaşım ve bilgilendirme sitesidir hiç bir zaman kaçak kazı ve benzeri tutum ve davranışları desteklememektedir ilgi ve göstereceğiniz dikkate şimdiden teşekkür eder iyi bayramlar dilerim saygılarımla
mezarcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm dostlar sağolasın oflu usta aramıza hoş geldin sefalar getirdin özürün kabul edildi herhalde arkadaşların heyecanını mazur görürsün herhalde başka siteler gibi bizim sitemizde kanunsuz ve tarihimize zarar verecek şeylere göz yumulmaz bundan sonra yazılarımıza lütfen dikkat edelim ustam anlayışınıza teşekkürler DAYI
![]() |
#18 |
Üye
![]()
sa.değerli arkadaşlar hepinize teşekkür eder saygılar sunarım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|