|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
maalesef anlamıyorum ama eski insanların ve kervanla sık sık seyahat edenlerin gök yüzüne bakarak yön ve günlerini bulduklarını biliyorum şimdi dijital saat çıkmış
![]()
![]() |
#12 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
menderes1278 ustamın işaretlerine bilgim dahilinde açıklama getirmeye çalıştım eksik olanlar var hatalı olabilir düzeltilirse sevinirim her işaretin yanında numara var sevgilerimle
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2011
Tecrübe Puanı: 77015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ilk resim,, 7. sıradaki 5 köşeli yıldız'ın anlamı.
sık görülen pentagram sembolü, beş köşeli yıldız , beş element'i sembolize ettiği iddia edilmiştir. Beş köşeli yıldız bir daire içinde, yıldızın bir ucu yukarı bakacak şekilde gösterilmiştir. üst noktası wiccan ruhunu temsil ettiğine inanılıyor ve kalan 4 köşe ise toprak, hava, ateş ve su'yu temsil eder diğerleri pentagram veya köşeli noktalar, hiç bir şey temsil etmediği düşünülüyor. çok ilginçler. aslında vakit buldukça sembollerin tek tek çevirisi yapılabilir. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|