|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a chiles ustam.duvardaki oyugu farkettinmi ? vu üzerindeki açılan deliği.ben o çamur gorunen yer kuruyken gordum ve kara toprak dolma yani. girişin orada oldugu kanısna nerden vardıın ustam açıklarmısn ?rteskr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
dostlugunuza layık olabılyorsak ne mutlu bıze. Sıteyı ovmek adına soylemıyorum kesınlıkle ama bır gercegı cok ıyı bır sekılde dıle getırmıssın benım kardesım. o da; ''efkar dagıtmak ısteyen kafa bulmak ısteyen baska sıteye ama işin sırrını anlamak ısteyenın yerı burasıdır'' sız bunun farkına varmıssınız ınsallah bır baskalarıda gec olmadan farkına varırlar. tekrar tesekkurler kardesım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Arazi incelemesi sonucu ve daha önce açılanlara bakınca tahminen giriş orası gibi durmakta...
|
![]() |
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tama usta. sagol geende sana4 boyut resmini gonderecegim.çok ilginç duruyor..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 47017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
orda gördüğümüz çiçekler nergiz mi acaba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]()
hayr osmanlı kardersim.biz onalra domuz sovanı deriz.adı üstünde, domuzlar çok sever onu.nergiz değil
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadasım tesekkurler
fakat o orme tasların oraya bır makına tutarmısın guzel bır mezar cıkabılır |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Tecrübeli Üye
![]()
tutum detay ustam elimde olan cubuugu en ii makinaya değişmem.tam üstte noktaaldı.ve çok kuvvetli bastı. o gorune yer yalnız değil orda.cevrsinde ondan daha büük de olmak üzre 5 tane saydım bir çogu tam beli değil üstünü mucur toprakla kalamıslar yada zamanal kaanmıs.ama var.ve hepsinde üstten basıyo.biribirlyel arası çok sık.ve aradan tutunca cubuk napıcanı sasıryor.ama tam üste gelince basıyo asagı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
kardeşim bu yer tümülüs değil höyük çalışmanı o doğrultuda yap...çubulara fazla güvenme ...
|
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|