|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yakınlarında bir çiftciye ait od mezrı olması gerekyor kanımca.
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamünaleyküm evet bir mezar var ama girişinde mahzen var daha detaylı fotoğraf olsa iyi olur .geriden ve yüksekten
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 157017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
mezarcı üçgen olan taş krıkmı yoksa sabitmi?
mezar odası varda odadan da başka bişet daha var trak işi gibi geldi bana abi sen ne dersin
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. http://img694.imageshack.us/img694/5396/emeesaygj.gif |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustalarım yorumlar için teşekkür ederim evet mezar işareti ancak yön veren işareti bulamadım yazıları çözebilen varmı acaba , taşların hepsi sabit hepsi işlenmiş bizans dönemine ait saygılarımla
mezarcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 57016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamünaleyküm mezarcı usta üçgenler kapalı ve ortasında noktalama var bence işaretin oldugu yerler de yogunlaş diye düşünüyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]()
çalışmamız sonuçlarını vermeye başladı çoookk yoruldum ama değdi şu anda oturduğum yerden kalkamıyorum aracı bıraktığım yerden 6 km gidiş 6 km dönüşü yürümek zorunda kaldım ve buraya 3. Gidişim :d ağrımayan bi tane kemik yok vücudumda acayip dayak yemiş gibiyim :d sonucu bayramdan sonra burada paylaşacağım saygılarımla
mezarcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 57016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
![]()
İYİ BAYRAMLAR KARDEŞİM , TÜM www.defineburada.com AİLESİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM SAYGILARIMLA
MEZARCI |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|