|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. arkadaşlarbu yer doğu karadenizde eski rum yerleşim yeri resimleri ben çekmedim detay veremicem ama yönlendirmeleriniz doğrultusunda yeniden resimlemeye ve araziyi yoklamaya gidicem simdiden emeğinize sağlık allah gönlünüze göre versin
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
işaret kanalın açık yönünda mezarı belirtmiş zaten bol şans.s.a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. buada öncelikle dördüncü resim ek olan baglantıdan bir ayırıp bakmak lazım cok zaman almaz...
birde kanal icinde yan vaziyette duran oyuk birinci ve ikinci resmin bulundugu kanal tarafında duruyor olmalı ve o kanalların resimleri daha net ve geriden olsaydı böyle yarım yamalak olmus... kanalları takip et birde yan oyugun bulundugu kaya ve kaya önü...
![]() |
#4 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
paşam ıyı bır mezarın var ancak resımler yetersız
bu bır toprak yıgmasının olabılecegı gıbı bır taş yıgmasının altıda olabılır ( kesık oyma ıstıkametınde bak genelde dogu yonunde olur) saglam guzel korunaklı bır mezar oncelıkle bu yerı haber et gerısıne devam ederız. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Acemi şansı bunu sen yapma bari sadece işareti niye çektin etrafıda resimleseydinya birde gece çekmişin
![]() |
#6 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. seyrani ustam resimleri ben çekseidim böyle olmazdı emin olun çeken arkadaş acemi yanındakiler acemi neyin ne olduğunu bilmeyen insanlar ben makinayı verdim istediğimi anlattım ortaya bu çıktı ama en kısa zamanda yeni resimlerini yüklicem yağmurdan araziye girilmiyor malum karadeniz iklimi tüm arkadaşlara allah kolaylık versin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben çekmedim diye yazmışın en başta ama okumamışım yaşlılık işte
kardeşim burda bir veya iki mezar açılmış lakin daha var gündüğz gözü ile etrafa bakmak gerek
![]() |
#8 |
Üye
Tecrübe Puanı: 5016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu resimlerde ne işaret var nede mezar emaresi yok kendin yorma derim taktir yinede sizn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 1016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardeş bunlar doğal bunlardan burada çok bende doğu karadenizliyim kendini yorma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]()
acemi şansı şu 1 numaralı resmi ea geriden çekip tekrar yükle mümkünse dogalmı degilmi görsünler
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|