Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 07-01-2010, 12:55 PM   #1
samsun_x_
Üye

Tecrübe Puanı: 16
samsun_x_ is on a distinguished road
Standart kuyulara yorumlarınızı bekliyorum ustalarım.

http://img27.imageshack.us/img27/7610/resim006xp.jpg
http://img691.imageshack.us/img691/1416/resim010wm.jpg
http://img69.imageshack.us/img69/4742/resim011fd.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/3313/resim015t.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/4264/resim016b.jpg
http://img571.imageshack.us/img571/7057/resim017.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/3291/resim019n.jpg
http://img24.imageshack.us/img24/386/resim020j.jpg
samsun_x_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Facebook'ta Paylaş

Alt 07-04-2010, 08:49 AM   #2
meçhul
Tecrübeli Üye

meçhul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 134017
meçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond repute

Mezarlları göstermekte olan oymalar kanal boyları ile yönleri belli arazide çalışma yapınca boşluk bulunca bulman kolay olur.içinden çıkacak olan gaiptir.
meçhul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-06-2010, 02:44 PM   #3
mucit nedim
Üye

Tecrübe Puanı: 1015
mucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond repute

dinle bakalım beni: orada bir kapalı lahit mezarı işaret ediuot o işaretler. arıycağın yer!!! işaretlerin sağ üst kenarıdır!!! suyun aşağı döküldü yererin sağ üst kenarına bak!! derin falan değil!!!! yaklaşık 70cm üzerinde bulok kaya ile kapalmış!! makınen varsa cok kolay bulursun. göz hakkımıda unutmazsan hayreder.. dediklerimi topla ve alıcı gözüyle bak göreceksin......
mucit nedim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-11-2010, 12:42 PM   #4
samsun_x_
Üye

Alıntı:
mucit nedim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dinle bakalım beni: orada bir kapalı lahit mezarı işaret ediuot o işaretler. arıycağın yer!!! işaretlerin sağ üst kenarıdır!!! suyun aşağı döküldü yererin sağ üst kenarına bak!! derin falan değil!!!! yaklaşık 70cm üzerinde bulok kaya ile kapalmış!! makınen varsa cok kolay bulursun. göz hakkımıda unutmazsan hayreder.. dediklerimi topla ve alıcı gözüyle bak göreceksin......
mucit nedim ustam yorumun için teşekkür ederim yanız sağ üsy köşe derken bu mezar kayadamı topraktamı birde burda normalde su hiç eksik olmaz bu suyun akarından köye su alındığından şimdi su gelmiyor bu dereye sağ tarafında bu işaretlerin çok büyük bir kaya var mesela bir ev büyüklüğünde bu kayayla alakalı olabilirmi bu kayayla alakalı ise kayanın altındamı üstündemi içindemi işarete göre yardımın için teşekkür ederim göz hakkına gelince onu merak etme

Alt 07-11-2010, 12:46 PM   #5
samsun_x_
Üye

Alıntı:
meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mezarlları göstermekte olan oymalar kanal boyları ile yönleri belli arazide çalışma yapınca boşluk bulunca bulman kolay olur.içinden çıkacak olan gaiptir.
s.a meçhul ustam kanal boyları dediğiniz oymaların üst tarafındaki ovallikler ise sizde yukarı sağ tarafımı işaret ediyorsunuz ustam bu işarete göre bu mezar bu bulunan kaya üzerindemi eğer öyleyse hangi yön ve taraf ustam tecrübelerinize dayanarak sizden yorum bekliyorum teşekkür ederim.

Alt 07-11-2010, 01:25 PM   #6
mucit nedim
Üye

Tecrübe Puanı: 1015
mucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond reputemucit nedim has a reputation beyond repute

tekara dine beni: detaylı resim ler istiyorum! resimlerin altınada şu şurası bu burası, karşısı şu gbiii. baya bi resim alsen. bekliyurm... resimler nekadar net ve anlasılır olursa direk hedefi gösterebilirim...
mucit nedim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-11-2010, 02:04 PM   #7
hira_pc
Administrators

hira_pc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
hira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond repute

s.a. yakın cevresinde bosluk tespitinde bulun saygılar...
hira_pc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-11-2010, 09:07 PM   #8
meçhul
Tecrübeli Üye

meçhul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 134017
meçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond repute
Exclamation

Alıntı:
samsun_x_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
s.a meçhul ustam kanal boyları dediğiniz oymaların üst tarafındaki ovallikler ise sizde yukarı sağ tarafımı işaret ediyorsunuz ustam bu işarete göre bu mezar bu bulunan kaya üzerindemi eğer öyleyse hangi yön ve taraf ustam tecrübelerinize dayanarak sizden yorum bekliyorum teşekkür ederim.
slm,öncelikle orada mezar çok var.boşluk bulan çubuklar sana yardımcı olur.oymaları takip eden kanallar mezara yön verir.oyma degil ! btarlada karık açarsın ya onun gibi uzantılara kanal diyorum.kayada olma ihtmali var ama geniş perspektif arazi ve çevre fotosu olmalı ayrıca suyun yönünü degiştirme ihtimalin varsa çevreyi temizle öle çek fotolar kolay gelsin fakir mezarları gibi ama ne çıkacağı belli olmaz bol şans!
meçhul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-28-2010, 02:27 PM   #9
nazar-GAH-nazar
Üye

nazar-GAH-nazar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3015
nazar-GAH-nazar has a reputation beyond reputenazar-GAH-nazar has a reputation beyond reputenazar-GAH-nazar has a reputation beyond reputenazar-GAH-nazar has a reputation beyond reputenazar-GAH-nazar has a reputation beyond reputenazar-GAH-nazar has a reputation beyond reputenazar-GAH-nazar has a reputation beyond reputenazar-GAH-nazar has a reputation beyond reputenazar-GAH-nazar has a reputation beyond reputenazar-GAH-nazar has a reputation beyond reputenazar-GAH-nazar has a reputation beyond repute

su akar güldür güldür.Evde zaman zaman musluklar damlatma yapar su elması bile keser.Güneyi meyilli olmayan arazideki kare yovarlak V.B. oyuklar her görene başka anlam ve ugraşılar sağlar.Güneş batmayan yerde mezar ulmaz.Olmayanı arayan iflah olmaz.

Alt 07-21-2011, 08:40 AM   #10
seha
Üye

Tecrübe Puanı: 22014
seha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond repute

Bana göre doğal..Suyun yaptığı oymalar diye düşünüyorum. Pek işçilik yok gibi...!
seha isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok