|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 17
Tecrübe Puanı: 3015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
100_1755.jpg
100_1756.jpg 100_1757.jpg Görüntü0002.jpg Görüntü0004.jpg Görüntü0006.jpg Görüntü0008.jpg Görüntü0013.jpg Görüntü0014.jpg |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 17
Tecrübe Puanı: 3015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bburası büyük olasılıkla eşkıya yeri..iki adet magara var..biri kalmak için..ikinci magarada at baglama yerleri ve yemlikleri var oyma kayadan..görünen kaya bu magaraların önünde ve el girecek büyüklükte üstünde delik var..bu delik aşagıya bakıyor yani aynı kayanın dibine..etrafında 3-4 adet oymalar var ve bir adette ok işareti var.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 527
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ghost35 arkadaşım,burası açılmış kaya mezarların bulunduğu bir yer.Fotoğraflarda dikkate değer bir ayrıntı göze çarpmıyor ve buranın işi bitmiş gibi görünüyor.Başka kısımlarda ne var onu bilemeyiz tabi.Fotoğraflarını yollarsan bakarız.
Yerdeki oyuklar sıvı sunuları için,duvardakilerin bazıları adak koymak,bazılarıda gelen ziyaretçilere gölgelik olsun diye açılan tente vb. unsurlar için yapılmışlar.
__________________
SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL;SÖYLESEM TESİRİ YOK. FUZULİ |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|